Pomalý Iphone 6 po výmene za “nový kus”

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Pomalý Iphone 6 po výmene za “nový kus”

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105122
    Natka140
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    Chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti z reklamáciou Iphonov.
    Môj iphone bol kúpený v januári 2015 ( Istores – Košice ), začal mi ” klikať ” tak som ho dala reklamovať a riešili to výmenou kusu za nový kus. Zvyčajne sú tieto vymenené iphony repasované ale neriešila som to. Keď som ten iphone dostala , zdal sa mi dosť pomalý – napr: aplikácie sa pomali načítavajú ,Siri veľmi seká a je dlhá odozva ( pripojením to nieje ).A preto sa pýtam, v čom bude problém , mám to znovu reklamovať ?
    Ďakujem za pomoc.

    #405020
    shadower
    Účastník (Participant)

    obnova zo zalohy, alebo nacisto si ho ho znova nainstalovala

    #405022
    Natka140
    Účastník (Participant)

    Bol obnovený zo zálohy

    #405023
    shadower
    Účastník (Participant)

    to moze byt jeden z problemov …skus ho nacisto …uvidis ako sa bude spravat …a potom sprav az obnovu a uvidis co z toho …vela krat sa mi stalo ze cucalo vela baterky, hrial sa …a pod hned po obnove bez cistej instalacie, pre mna uz zalohy ani nemaju vyznam …aplikacie par stiahnem rucne a zvysok sa nacita z cloudov aplikacii alebo icloudu …fb gmail atd. zbytocne zalohovat a zvysok je priamo v icloude aj bez zalohy

    #405025
    re88ne
    Účastník (Participant)

    @shadower
    Nie je ta zaloha uplne zbytocna … Icloud je virtualne ulozisko tym padom vsetko co tam das si niekto urcite moze pozriet. V pripade ze to mas v Pc je podstatne mensie riziko napadnutia. Ak samozrejme nemas v mobile nic podstatne tak potom to pre teba nema vyznam ;)


    @natka140

    Co sa tyka tych vymen kus za kus je to svinstvo co sa tu deje ! Menia kusy, ktore su akoze nove a pri tom su to zlepenky !
    Kamos teraz menil iP 6 lebo po zakupeni cez Alzu mu prisiel uplne novy vo folii ale na vrchu bolo odstiepene z ramu ako keby od maleho skrutkovaca. Dal to hned v ten den vyreklamovat a prisiel mi “novy” s podobnym oderkom ale na spodnej strane !
    Pytam sa : ako je toto mozne !? Predavat pouzivany mobil ako novy !

    #405026
    lordsoft
    Účastník (Participant)

    povinne nastudovat slovo refurbished.

    #405027
    shadower
    Účastník (Participant)

    vacsina veci co mam si aj tak nezazalohujem na pc sifrovanou zalohou, fb ?iba od nich nacitanie sprva, gmail alebo ine ?detto …
    zalezi ale ake data tam mas a pod. ….ale to sa netyka tejto temy, kazdy nech si zalohuje co chce …ale vacsinou su to maily a fb spravy :D

    #405028
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Fotky, videonahrávky, filmy a videá, hudba, dokumenty, zdrojáky kódov, emaily, kontakty, kalendár, exportované veci ako záložky Safari a Transmit… Toto všetko na troch externých diskoch (3 zálohy), na WD MyCloud, iPad, a malé vecičky (nič súkromné, väčšinou webové zdrojáky a obrázky, ktoré chcem zdielať) na DropBoxe.

    S výnimkou Dropboxu a iPadu mám na diskoch zálohované aj inštalačky aplikácii, pokial nie sú Mac AppStore – only. Aj Mavericks/Yosemite mám :-) (keby niečo)

    #405029
    Natka140
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za pomoc, určite to vyskúšam :)


    @re88ne

    Aj môj Iphone je poškodený (jedna časť vyzerá ako keby bola odštiepená). No, reklamovať to momentálne nemôžem.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.