Pojde mi iPhone 4 (without contract) z USA na Slovensku?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Pojde mi iPhone 4 (without contract) z USA na Slovensku?

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    Filip Novak
    Účastník (Participant)

iPhone 4 price without contract

toto som nasiel…a uz som to davnejsie cital niekde…ked mi ho kamos donese, pojde?

sorry ak to je uz v nejakej teme spomenute..

dik :)

pichta
    Účastník (Participant)

Cauko.
    Toto som nasiel aj ja.
    Momentalne som v Amerike a mozem ti ho tam kupit. Priniesom by som ho na SVK asi 15.-20. septembra, neveim presne. Mozem ti ho strelit za cenu premenenu na eura. Teda ak stal 600 dolarov, predam ti ho za 600 eur a podobne…Ten telefon by mal ist. Je to cena bez viazanosti ku nejakemu operatorovi. Takze by to nemal byt problem.
    Alebo ak vies o niekom tka mi daj vedeit.

tomasno1
    Účastník (Participant)

V clanku aj v komentaroch k tomu clanku je napisane, ze ten telefon nebude odblokovany (blokovany na AT&T). Cize budete musiet mat JB + unlock.

cesnak
    Účastník (Participant)

Preco kupovat locknuty iPhone z US, s ktorym budu navzdy problemy typu updatovat/neupdatovat. Radsej troska pockat a priplatit a kupit ho inde, kde ho predavaju rovno unlocknuty. Plus ak sa mu nieco stane, zaruka iPhonov nie je medzinarodna. T.j. opravia ho len v krajine, kde bol zakupeny…

Filip Novak
    Účastník (Participant)

no ja som myslel ze je unlocknuty…takze bez kontraktu tam stale nemozem dat hocijaku sim? len AT&T? ja to nechapem…preco ta vysoka cena? (moc som ten clanok necital :D)

ja nechcem JB…to radsej pockam kym to bude tu…len ide o cenu…u nas bude urcite velmi pekna

Benne
    Účastník (Participant)

Ide, ale bude bloknuty na AT&T.

Andreso
    Účastník (Participant)

Tiež sa prikláňam na cesnak-ovu stranu. iPhone 4 bez platnej záruky, blokovaný a ešte za 600€ nie je nič extra. Radšej počkať na dodávku napr. na Slovensko. V aktuálnej sérii sa vyskytuje viacero problémov, čo tiež nehrá do karát.
    Pri aktivácii budeš potrebovať originál AT&T kartu, unlock je už pre 4 možný.

cicolably
    Účastník (Participant)

Andreso ?!
    daj navod
    možno iOS4 pre 3G – 3GS
    geohot povedal že na to „seje“ pretože každemu ide len o warez veci
    uvidíme čo na to dev-teem
    aj ked mna to už nezaujíma JB len kazí telefon

Andreso
    Účastník (Participant)
    cicolably
    Účastník (Participant)

no ale ja som chcel program, návod a všetko
    nie dristy šikomoočka , že možno a potom a čakame
    a potom príde 4.0.2 , potom 4.0.3 , 4.1 , 4.2 a zas problémy a zas dalej a dookola
    nie dakujem
    kupim voľný a mám kľud

MIxi11
    Účastník (Participant)

no neviem, nie som si tym isty, ale mam pocit, ze v UK ho prezavaju za 499 libier neblokovany, v prepocte je to menej ako 600 eur

MIxi11
    Účastník (Participant)
    cicolably
    Účastník (Participant)

ano predobjednať a čakať kým príde
    to sa da,potom tam skočiť alebo poprosiť nejakého kamoša

Filip Novak
    Účastník (Participant)

hej vacsinou sa hovori ze v UK treba kupit iPhone…uz sa len popytat kto tam cestuje :)

mmhardky
    Účastník (Participant)

Ide o to ze v UK je iPhone 4 totalne vypredany. Su na to poradovniky na mesiac dopredu, a aj to vacsinou pre „dobrych“ zakaznikov s dobrymi pausalmi. Reralne odhady kedy sa dostane aj na beznych smrtelnikov su dva mesiace. Preto su ceny na ebay 1000 – 1200 eur a tak podobne.

MIxi11
    Účastník (Participant)

no ja si myslim ked tam uvadzaju 3 tyzdne tak sa toho nejak aj drzia, teda skor staci najst niekoho komu to posles na adresu a on ti ho potom preposle si myslim, teda urcite lepsie ako tahat bloknuty iPhone z USA

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.