Počítač Apple na leasing

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Počítač Apple na leasing

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #80769
    milos15
    Účastník (Participant)

    Zdravím,

    chcel by som sa opýtať.. Má niekto z Vás svoj počítač zakúpený na leasing? Ak áno, aké s tým máte skúsenosti? Ako to prebieha?

    Ďakujem

    #283162
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)
    #283163
    madmann
    Účastník (Participant)

    ja som kupoval svoj iMac prostredníctvom splátkovej spoločnosti. namieste som zaplatil 60 % akontáciu (ty si vyberies vysku, ktora ti bude vyhovovat) a zvyšok si splácam. skúsenosti? ja iba pozitívne. väčšinou, keď chcem kúpiť niečo na splátky, tak to riešim cez prebiehajúce akcie splátkových spoločností, ktoré sú výhodnejšie ako štandardné splátkové programy. akcie sú rôzneho charakteru, napr. preplatis iba 10% celkovej ceny alebo ked splatis napr. do troch mesiacov celu vysku hodnoty tovaru, tak nepreplatis nic a podobne.

    do predajne si prines min. 2 doklady potvrdzujúce tvoju totožnosť (OP, VP) a pokial nemas vernostnú kartu konkretnej spl. spoločnosti, tak budes potrebovat aj potvrdenie o vyske príjmu od svojho zamestnavatela, pripadne ak si zivnostnik potrebujes kladné danove priznanie z ktoreho ti ale musi vyjst zivotne minimum… tusim tak nejak to bolo, neviem presne, nie som zivnostnik.

    potom na zaklade tychto dokumentov predajca vyhotoví ziadost o poskytnutie uveru a nasledne ju odosiela splatkovej spolocnosti. nasleduje schvalovaci proces a predajca do par minut obdrzi rozhodnutie spl. spolocnosti. ak ti ju schvalia, tovar je tvoj.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.