- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 5 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › pocasie
Normalne co mam pocasie v iphone 3g tak som tam mal mesto Trencin a teraz tam vobec neni napise ze nic sa nenaslo asi rok som tam mal to mesto a napriklad v TN kraji co je Dubnica ktora je vzdialena od TN 10km ktora patri do TN kraja tak to mi najde nechapem tomu vobec mi to nechce najst poradte mi dik..
ja mam ten istý problém ale mi nechce nájsť Košice
Ale predtim to nerobili omg
tam sa tusim zmenil ten server… viem ze na tom widgete v dashboarde, tak to ma asi suvis
mne tiez nechce najst bansku bystricu, zvolen ide :(
Mne to robilo tiez s Kosicami, odstranil som ich zo zoznamu a pridal este raz ale musite dat vyhladat slovo Kosicky a nie Kosice lebo vam ich nenajde…
Vyskusaj PSC, ja som dal svoje a naslo mi presne tu oblast kde byvam :D masaker…
Kosice mi naslo tiez cez PSC …
daval som PSC a vobec to nenaslo a potom som daval Trenciansky a takties to nenaslo :((( omg Neda sa to este niako?
Monika: iPhone používal vždy Yahoo Weather a stále používa. OS X Widget používal najprv AccuWeather ale so SL sa zmenil tiež na Yahoo Weather kvôli konzistentnosti.
K téme: U mňa žiaden problém, možno stačí počkať.
Ak chces pridat Trencin tak daj vyhladat iba slovo Trenc. Nic viac..je to ono ale je chybny nazov :/
Jednoznacne je smutne ze zmenili zdroj.. :-( Mne to nejde asi ani nepojde.. skratka niektore miesta tam nefunguju. Je to smola.
Zilina uz zhruba 2 tydny taky nefunguje. Martin kupodivu ano?
mám ten samý problém, dříve jsem měl nastavené Ústí nad Labem, dneska už funguje jenom Praha..takže nejspíš se to změnilo kompletně na yahoo serveru a tím pádem máme asi smůlu..
Skúšali ste čo sa písalo vyššie ? PSČ, kraje, skloňované názvy ? Celkom ma to zaujíma.
vzhladom k tomu, ze na slovensku je len 6 miest odkial beru pocasie, tak sa obavam, ze postaci si vybrat jedno z tychto miest a netreba patrat, ci tam mate aj to svoje miesto.
Co je ale zajimave, ze nektere z mest, ktere na iPhone nefungujou, na weather.yahoo.com jsou?
http://weather.yahoo.com/Slovakia/LOXX/regional.html
Tak to je nejaka dobra tycka…
je to haluz, to smerove cislo cize zip code funguje, teda aspon 01001 pre Zilinu :) diky za tip
Tak tak, Kosice nejdu, ale Michalovce ano..nechapem
konare, vranare, sumne, ta ne? :)