pocasie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    Man
    Účastník (Participant)

Normalne co mam pocasie v iphone 3g tak som tam mal mesto Trencin a teraz tam vobec neni napise ze nic sa nenaslo asi rok som tam mal to mesto a napriklad v TN kraji co je Dubnica ktora je vzdialena od TN 10km ktora patri do TN kraja tak to mi najde nechapem tomu vobec mi to nechce najst poradte mi dik..

noroo
    Účastník (Participant)

ja mam ten istý problém ale mi nechce nájsť Košice

Man
    Účastník (Participant)

Ale predtim to nerobili omg

monicqa
    Účastník (Participant)

tam sa tusim zmenil ten server… viem ze na tom widgete v dashboarde, tak to ma asi suvis

karci
    Účastník (Participant)

mne tiez nechce najst bansku bystricu, zvolen ide :(

xRiCky
    Účastník (Participant)

Mne to robilo tiez s Kosicami, odstranil som ich zo zoznamu a pridal este raz ale musite dat vyhladat slovo Kosicky a nie Kosice lebo vam ich nenajde…

Guess
    Účastník (Participant)

Vyskusaj PSC, ja som dal svoje a naslo mi presne tu oblast kde byvam :D masaker…
    Kosice mi naslo tiez cez PSC …

Man
    Účastník (Participant)

daval som PSC a vobec to nenaslo a potom som daval Trenciansky a takties to nenaslo :((( omg Neda sa to este niako?

Aleks
    Moderátor

Monika: iPhone používal vždy Yahoo Weather a stále používa. OS X Widget používal najprv AccuWeather ale so SL sa zmenil tiež na Yahoo Weather kvôli konzistentnosti.

K téme: U mňa žiaden problém, možno stačí počkať.

xRiCky
    Účastník (Participant)

Ak chces pridat Trencin tak daj vyhladat iba slovo Trenc. Nic viac..je to ono ale je chybny nazov :/

danocoys
    Účastník (Participant)

Jednoznacne je smutne ze zmenili zdroj.. :-( Mne to nejde asi ani nepojde.. skratka niektore miesta tam nefunguju. Je to smola.

odklizec
    Účastník (Participant)

Zilina uz zhruba 2 tydny taky nefunguje. Martin kupodivu ano?

vojtacz
    Účastník (Participant)

mám ten samý problém, dříve jsem měl nastavené Ústí nad Labem, dneska už funguje jenom Praha..takže nejspíš se to změnilo kompletně na yahoo serveru a tím pádem máme asi smůlu..

bawy
    Moderátor

Skúšali ste čo sa písalo vyššie ? PSČ, kraje, skloňované názvy ? Celkom ma to zaujíma.

rony
    Účastník (Participant)

vzhladom k tomu, ze na slovensku je len 6 miest odkial beru pocasie, tak sa obavam, ze postaci si vybrat jedno z tychto miest a netreba patrat, ci tam mate aj to svoje miesto.

odklizec
    Účastník (Participant)

Co je ale zajimave, ze nektere z mest, ktere na iPhone nefungujou, na weather.yahoo.com jsou?
    http://weather.yahoo.com/Slovakia/LOXX/regional.html

Tak to je nejaka dobra tycka…

mahomo
    Účastník (Participant)

je to haluz, to smerove cislo cize zip code funguje, teda aspon 01001 pre Zilinu :) diky za tip

MooDy
    Účastník (Participant)

Tak tak, Kosice nejdu, ale Michalovce ano..nechapem

raul
    Moderátor

konare, vranare, sumne, ta ne? :)

xRiCky
    Účastník (Participant)

@MooDy: Kosice funguju, precitaj si co som napisal…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.