po stiahnutí nového itunes 11.1 …mi nejde pripojit iphone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes po stiahnutí nového itunes 11.1 …mi nejde pripojit iphone

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Sebastián2108
    Účastník

zdravím…chcel som si na mojom IP4 aktualizovat softwar na ioS7 cez itunes… itunes mi ukazalo že je dostupný nový software ios7 lenže dá sa aktualizovať iba cez novú verziu itunes… nová verzia ITUNES 11.1 ….tak som ju stiahol a nainštaloval….lenže teraz mi vobec nechce pripojit iphone,,ukazuje mi že:
    „Aplikácii itunes sa nepodarilo pripojiť k tomuto iphonu.Vyskytla sa neznáma chyba (10xE8000003).“

vie mi niekto poradiť čo mám urobiť?
    Ďakujem.

Sebastián2108
    Účastník

to naozaj mi nikto nevie poradit??

inspektorko
    Účastník

Skus to cez DFU/drzis Sleep/Wake a Home a po stmavnuti displaya pustis Sleep/Wake a drzis Home kym Ti v itunes neukaze iphone v zotavovacom rezime/, cize nanovo restore.
    Potom vypni vyhladavanie Spotlight /Nastavenie – Vseobecne a Spotlight vyhladavanie, odznac vsetky polozky./system na IP4 bude sviznejsi.
    Alebo sa vrat na 6.1.3 kym ho Apple podpisuje, lebo potom to uz neurobis/neviem dokedy sa bude este dat/ , stiahni FW 6.1.3 napr odtialto http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/… a potom cez ALT/naPC SHIFT? restore.

Sebastián2108
    Účastník

velmi pekne ti dakujem…pomohlo to a už sa dáva aj ios7 :)) fakt velkááá vdaka!!! :)

inspektorko
    Účastník

Rado sa stalo.Maj sa.

Rychlik
    Účastník

mám ten istý problém… a zrejme všetci ktorí aktualizovaji a majú Windows XP a iTunes 11.1 – zatial som na to nenašiel riešenie…skúšal som reštarty, reinstally, zmenu USB portu aj restore… stále mi píše že: „Aplikácii itunes sa nepodarilo pripojiť k tomuto iphonu.Vyskytla sa neznáma chyba (10xE8000003).“

PeterBigL
    Účastník

Rychlik nazdar…. chcem sa ta spytat ci si na nieco uz prisiel lebo mam ten isty problem a ja neviem co mam robit…. spravil som vsetko mozne co tu kazdy pise ale stale nic… :/

e-comm
    Účastník

Tento problem sposobuje pravdepodobne win xp sp3. Nie je doriesena kompatibilita medzi tymto typom win a itunes. Je mozne to manualne opravit ale vysledok nie je zaruceny.

1)Odpojte všetky iOS zariadenia od počítaču a vypnite iTunes
    2)Otvorte Tento Počítač
    3)Otvorte Nastavenia priečinka a aktivujte možnosť „Zobraziť skryté súbory a priečinky“
    a Uložte zmeny
    4)Otvorte priečinok „C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple“
    5)Vyhľadajte priečinok Lockdown a vymažte ho.
    6)Pripojte iOS 7 zariadenie späť k iTunes

Win 7,8,vista by s tym problem nemali mat

PeterBigL
    Účastník

Tak toto som už spravil a výsledok 0 bodov:/Myslíš že sa dá ešte niečo s tým spraviť??:/ ale mne to nejde do hlavy ked pripojim na tento iTunes 11.1 Ipod video classic tak mi ho nacita a pripoji…. kde je potom chyba??? :/

rado_ra
    Účastník

zdravim, ja mam ajfona 5, kupeny od znameho z ang, a problem bude v kábli, aspon to tak vyzera.. apple razante zrušil podvodnikov s necertifikovanym prislušenstvom, skusim to na win 7 u kamarata ale pochybujem..

Natali125
    Účastník

Ahojte
    Mam taký problém ,že mi Itunes nechce načítať Ipod Touch. Stále mi tam vypisuje nejakú chybu a ja absolutne netusim, ze co mam s tym robit. Poradíte mi? Skušala som už všetko možne a nič :(

Kubiss017
    Účastník

Ahoj, skús odinštalovať komplet celý iTunes a vymaž aj priečinky ktoré ti tam ostali po odištalácií(iTunes library atď…) a potom skús nanovo nainštalovať iTunes. A aká to je chyba ??

PeterBigL
    Účastník

Caute…. volal som uz aj to Apple kde je chyba… pri novej aktualizacii iTunes 11.11 mi prestal nacitavat iPhone 5 ios 7 … povedali mi ze ak pouzivam operacny system XP tak musim pockat na nejaku novu aktualizaciu iTunes …. tak cakam… dufam ze som vam nejako pomohol….

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.