Pixmania

Domov Diskusné Fóra Ostatné Pixmania

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    olsany
    Účastník (Participant)

Ahojte, kto ma skusenosti s kupou macbookov alebo ineho tovaru na pixmanii. A ako prebehla reklamacia, vsetko ok alebo boli nejake zadrhele?

gidy
    Účastník (Participant)

ja som nieco kupoval. platba a dorucenie v pohode. ohladom reklamacie neviem.
    jednu vec co si pamatam, ze sa im niekde stratil kamosov reklamovany fotak. :)
    myslim, ze ho nasli po tyzdni :)

gs_peter
    Účastník (Participant)

osobne odporucam pozriet aj taketo skusenosti http://staznosti.sme.sk/cpas/196/Pixmania–Fotovista-SAS–wwwpixmaniask.html

nie kazdy ma to stastie, ze je vsetko v poriadku, aj ked s pixmaniou nemam ziadne skusenosti a mozno prave tieto staznosti mi k tomu dopomohli, ze som odtial nikdy nic nekupil…

sento
    Účastník (Participant)

velkosklad maju tusim vo Francuzku, iba posuvaju krabice po euprope
    so zarukami maju problem, apple by som od nich radsej nebral

markuz
    Účastník (Participant)

Kamarat odtial nevedel svoju zasielku vyreklamovat, nakolko nemaju ani adresu na Slovensku a s nim viac ani nekomunikovali. Tiez som si odtial chcel kupit nejake veci, ale po tom co mi hovoril radsej neriskujem.

Hurfo
    Účastník (Participant)

Ja som odtial kupoval WD HD TV a vsetko prebehlo v poriadku a tovar dorazil nacas. Reklamaciu som zatial neriesil.

Doplnok. Skuste si precitat tie staznosti :-D Nechcem obhajovat pixmaniu ale ked si niekto objadna tovar aby si ho „vyskusal“ tak moze byt rad ze ho moze vratit a nie ze by to mal mat este aj zadarmo. Iny pripad je ked clovek objedna tovar oni mu ho vyskladnia a v tom sa on rozhodne ze ho chce vratit. Komedia. Dalsi chce vratit peniaze ale nema ucet :-D NEMAM SLOV.
    Ja mam inu skusenost. Svagor si obejdnal z Naj.sk digestor. Chodil mu 3 tyzdne po tom ako to zrusil mu digestor prisiel. Kedze uz kupil iny rozhodol sa ho vratit. Cenu za prepravu zaplatil sam a do 2 tyzdbou mu vratitli prachy. A toto je slovenska firma nie francuzska aby to trvalo tak dlho.

lukiboy
    Účastník (Participant)

Neviem, ako to je s CCC, ale Traco mi nechcelo uznat zaruku z Pixmanie, tak pozor na to. A to nehovorim, v akom stave prisiel iPod, resp. ako bol zabaleny. By som povedal, ze niekto do tej krabice kopol, alebo sa na nu posadil. Ale to uz zalezitost Pixmanie nie je, ale ukazka prepravnej spolocnosti.

stranger
    Účastník (Participant)

A zaruka na tovar je v podstate len rok. Po roku to treba poslat do Francuzska.

Akyno
    Účastník (Participant)

Ja teda dobre skusenosti s Pixmaniou nemam – chcel som vratit do 7 dni WD Studio Edition, lebo sa stale odpajal a neslo ho najst ani na MACu ani Wine. Skoro ma porazilo ked som zistil ze automaticky to chcu poslat do Pariza cez UPS-ku a mam zaplatit 90€ za dopravu – NEUVERITELNE – ich system ti rovno vygeneruje navratovy listok pre UPS. Ale kedze to mozes poslat aj inym dorucovatelom, tak som to poslal francuzskou postou a stalo ma to 13€ (osobny odber ani vratenie tovaru na slovensku ani vo francuzsku nie je mozne) Potom som cakal nejake 2 weeks kym mi vratili prachy.
    UZ NIKDY NEKUPUJEM V ONLINE OBCHODE VECI S VYSOKYM RIZIKOM NEFUNGOVANIA BEZ MOZNOSTI VRATIT ICH NA SLOVENSKU. Tych usetrenych 10€ za HDD oproti miestnym cenam mi nestalo – viac som prerobil na doprave a vrateni tovaru – nehovoriac nervy a cas.
    Teraz mam kupeny Seagate for Mac v Avione a stal ma dokonca o 1€ menej ako WD z pixmanie. A hlavne to tam mozem reklamovat a nemusim platit 90€ za kuriera a posielat to do bozej matere.

durotrulo
    Účastník (Participant)

frajerke poslali strieborny fotak namiesto cierneho, ja som nakupoval na pixmanii 2x a vsetko OK.

ked chce clovek usetrit tak odporucam ebay alebo geizhals.at (vyhladavanie)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.