Passbook

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    donell
    Účastník

Ako mam naskenovat kupony zlavy atd?

iMartin
    Účastník

Passbook nefunguje takto. V idealnom svete by napriklad aplikacia Ticketportal (na App Store) umoznovala zakupene listky zobrazit v Passbooku. Tento listok by obsahoval vsetko dolezite co aj realny listok, plus QR kod, ktory by ti pri vstupe naskenovali a hotovo.

Martin Knezović
    Účastník

iMartin bohužiaľ podpora Passbooku na iOS 6 na Slovensku ešte nie je domyslená. Ešte chvíľu to potrvá kym mu opravia všetky chyby takže donell, s Passbookom sa zatiaľ netráp.

marianlapos
    Účastník

Podpora už aj na Slovensku … zatiaľ iba 4 appky …

matushy
    Účastník
    Slavo Uhrin
    Účastník

Portál http://www.tixy.sk ako prvý na Slovensku implementoval vstupenky na podujatia aj pre Passbook.

appleadam
    Účastník

toto je už asi stará téma.., ale našiel som na nete túto stránku: http://makemeapass.azurewebsites.net/
    kde si môžete jednoducho vytvoriť Tesco clubcard, zákaznícke karty… skúsil som si vytvoriť tesco kartu – hneď mi prišiel mail a pridal som si to do passbooku
    ,, ešte to musím vyskúšať v obchode :D

tak aj vy skúste a napíšte či vám to v niakom obchode v pohode zobrali..

R1k1111
    Účastník

v ios7 sa dá v passbooku aj skenovať :)

panlubo
    Účastník

V tescu club card cez passbook funguje, skusal som… ;-)

bawy
    Moderátor

panlubo: a ako to funguje? popíš to trochu pre tých čo nemajú páru ako na to.

raul
    Moderátor

Ja sa skor bojim, ci pani v tescu ti to zoberie, kedze v podmienkach je, ze mas mat pri sebe karticku…

panlubo
    Účastník

Ako napisal appleadam, cez tu stranku sa da vytvorit. Potom pride mail a ulozi sa to do passbooku. Zatial som nemal problem v tescu ze by pytali odomna plastovu karticku. A v tescu mas aj samoobsluzne pokladne…

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.