particia na BootCamp

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware particia na BootCamp

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #56665
    iooo
    Účastník (Participant)

    zdravim, viete mi niekto poradit co obnasa zrusenie particie urcenenej na win cez BootCamp? v SWP mi to rozdelili na dve rovnake casti, pokial ti s Win vyuzivam min. tak je skoro prazdna iba Win softy tam su. Kedze WMware fusion funguje udajne spolahlivo, tak uvazujem nad tym ze druhu particu zrusim, da sa to tak aby som musel preinstalovat cely system? dajte mi pls info co to vsetko obnasa.
    vo win to fungovalo jednoducho pomocou partition magic.

    dakujme za radu

    #119262
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Na zrusenie bootcampu vyberies z utilities bootcamp asistant a po spusteni vyberies restore. Vytvori jednu particiu na ktorej bude len MAC OS.

    Hry hrat pod paralells a vmware je hlupost, 80 percent ani nepojde spustit a potom dostanes ak tak 30 percent povodneho vykonu koli emulacii. Takze toto NIE JE dobre riesenie na hranie.

    Riesenie tvojho problemu je v stiahnuti si 3.0.1 alebo vyssiu verziu programu iPartition – plnu verziu, ten podporuje resize partition bootcampu bez vymazania dat a proste len zmensi particiu windowsu na minimum. Zbytok miesta prideli pre MAC OS a mas co si potreboval..

    #119291
    iooo
    Účastník (Participant)

    wow. dikes za informaciu, potesila, mas pravdu bootcamp necham akurat som si pozeral vykonostne statistiky tak na win bootcamp jednoznacne vedie pred VMware a nakoniec daleko pred parallels.
    vdaka este raz Kompi.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.