Parallels 7 + Windows 7 HP + instalacia Corel 11

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Parallels 7 + Windows 7 HP + instalacia Corel 11

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #84215
    rudo.ba
    Účastník (Participant)

    Zdravím, kúpil som teraz ten akciový bundle s Parallelsom 7 (nejaký ten kredit pre nuda7.3 som prihodil, uži v zdraví zľavu pri ďalšom nákupe). Nasledovný problém mám s inštaláciou Corelu 11 (CZ) pod Windows 7 Home Premium:

    http://dl.dropbox.com/u/149948/corel11_w7_pd7.png

    Error reading setup initialization file.

    Nechajme bokom prehistorický Corel, máme ho legálne tak sa ho snažím nainštaliť, po tom čo pod Lionom už nerozbehám jeho OS X verziu (lebo PPC). Nepomáha prepínanie rôznej kompatibility typu XP sp1, sp2, sp3 a podobne.

    Prekvapivo žiadny problém s inštaláciou ani funkčnosťou nie je pri použití VirtualBoxu, bez akéhokoľvek nastavovania sa v pohode nainštaluje a funguje (pod totožným W7). V kúpenom Parallelse sa po vložení inštalačného CD nespustí autorun inštalácia Corelu, a pri pokuse o manuálne spustenie vyhadzuje vyššieuvednú hlášku. Našiel som aj zo dve otázky na toto na webe, ale bez úspešných odpovedí.

    Dá sa sa to nejako sfunkčniť? Škoda potom toho nákupu, keď bezplatný VirtualBox v tomto prípade funguje lepšie.

    #303181
    rudo.ba
    Účastník (Participant)

    Jednu radu si dám, poraď si sám. Stačilo lepšie asociovať optickú mechaniku v predvoľbách Parallelsu a problém zmizol (netuším prečo, aj predtým win videl inštalačné CD, len nechcel spustiť inštalátor). Potom ešte nastaviť aby pre neunicode programy windows použil jazykové nastavenia pre češtinu.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.