P: iPod touch 3g 32GB 100% stav !!!

Domov Diskusné Fóra Nezaradené P: iPod touch 3g 32GB 100% stav !!!

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    iOndo
    Účastník (Participant)

Ahojte predam iPod touch 3g 32 GB kupeny v januari 2010 absolutne 100% stav za 250 € ale som ochotny zajst ku 240 €. iPod je v 100% stave chrome je absoultne nedotknuty ako zrkadlo mam k nemu obal (more) s motivom karbonu (obal je v cene aj s krabickou od obalu) Aboslutne nedotknuty aj z predu home button funguje krasne tak tiez aj sleep button a aj tlacitka na ovladanie hlasitosti. Nabijacka je absoultne nedotknuta vacsine ludi sa roztrhla v spoji ale ja ju mam ako novu sluchadla s mikrofonom kable su absolutne biele 2x boli mimo domu.
    V pripadne zaujmu mozem nechat v iPod-e data ako su videa,hudba a moja osobna zbierka obrazkov aut rozdelenich podla znaciek obrazky v krasnom rozliseni (vyse 3000 obrazkov aut). A aj Tap Tap aplikaciu s mojim profilom Level 85 :D…lokalita bratislava,senec.K iPod-u dam aj krabicku s navodom a stojancekom taktiez nedotknutu. V pripade zaujmu sa mozme stretnut v nakupných strediskach (koli bezpecnosti…Eurovea, aupark, polus, avion,shopping palace). V pripade zaujmu som schopny zaslat kupujucemu fotky iPod-u na nim uvedeny mail. V pripade potreby urychleneho kontaktovanie moj e-mail oszabo23@gmail.com

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.