Operátor – Automaticky, alebo manuálne?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Operátor – Automaticky, alebo manuálne?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #84501
    Dano_C
    Účastník (Participant)

    Aký je v tom rozdiel, pre mňa ako používatela, či je operátor zvolený automaticky, alebo ja ho nastavím manuálne? Vďaka.

    #304562
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Jak to vidim ja, manualni volba ma smysl zejmena pokud je clovek v roamingu, nebo blizko hranic. To pak asi jeden nestoji o to, aby se mu telefon sam prepinal na ciziho operatora se silnejsim signalem a on se pak posral z uctu za roaming ;)

    Teoreticky by manualni volba operatora mohlo mit i pozitivni vliv na baterku, protoze se telefon zrejme nesnazi porad prepinat mezi operatory? Ale na druhou stranu, pokud bude telefon vytrvale pouzivat manualne zvoleneho operatora, ktery bude mit slabsi signal, baterku to asi vycucne jeste rychleji, nez kdyby se telefon porad prepinal mezi operatory?

    #304575
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    odklizec: plati druha moznost :) lepsi signal = lepsia vydrz baterie.. tzn. ak mas manualne nastaveneho operatora a mas slaby signal tak ti baterku skor vybije. co vsak na SVK plati iba pre O2 lebo iba O2 ma narodny roaming na siet Telekomu. Co sa tyka ludi zijucich v blizkosti hranic, tak dufam ze kazdy ma tolko rozumu aby vedel co ma robit :)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.