Odstranenie JailBrek

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83659
    chudi
    Účastník (Participant)

    Sevas

    ako sa zbavím JB tak aby mi zostali app čo mam legálne zakúpene. Dá sa urobiť záloha po JB a potom dať restor a vytiahnuť to zo zálohy ale bez JB?? či jedine restor a všetko na novo nahodiť.

    #299900
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Jednoducho sprav restore a ten sa ti automaticky spravi bez jailbreaku potom uz len restore. U aplikacii ktore nemas kupene sa zobrazi hlaska. Samozrejme predtym backup.

    #299903
    chudi
    Účastník (Participant)

    vďaka vyskúšam čo to urobí .. bo JB som daval iba zo zvedavosti ;-)

    #299938
    Kub1k
    Účastník (Participant)

    @chudi: jailbreak zo zvedavosti? najlepsi dovod aky som kedy pocul

    nechcem nikoho urazit, ale robit JB svojho iDevice bez jasnej vedomosti co to spravi – lepsie nechat v povodnom stave. a ked uz chcete ludia mat JB, poradte sa s niekym kto to robil a vie co to obnasa.
    mozno zistite ze vam to vlastne ani netreba a aspon nebudete minat svoj cas alebo cas ostatnych ludi.

    #299949
    P4r4doX
    Účastník (Participant)

    @Kub1k
    JB zo zvedavosti je podla mna jeden z hlavnych ucelov JB – zo zvedavosti skumat system, ale pokial niesi pravy ITckar a nenadchyna ta technika, tak to nepochopis ;)

    #299951
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Rovnako mi to nepride nijak cudne. Jednoducho chcel vyskusat lebo je to jednoduche a da sa to.

    #299967
    peterznr
    Účastník (Participant)

    JB zo zvedavosti áno, ale toto rozhodne nebol tento prípad. Ako píše “aby mu ostali iba legálne zakúpené aplikácie”. Logicky z toho vyplýva, že tam mal aj nelegálne nainštalované aplikácie. Takže to nerobil zo zvedavosti, ale z vychcanosti – aby nemusel platiť za aplikácie. Ak by tam mal navyše iba aplikácie z Cydie, ktoré na AppStore nenájde, nepýtal by sa takto.

    #299973
    Behemoth
    Účastník (Participant)

    Super a co teraz ako? To si ho teraz odhalil, gratulujem.
    Mozno chcel vyskusat ako pojde napriklad gameboy emulator a medzi tym si stiahol soul calibur a vyskusal ho predtym, nez za to dal 9.99, pretoze bol zvedavy aka ta hra je…
    Neviem naco to riesite.

    #299980
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Cauko, ja som mal asi pol roka JB a to z jedineho dovodu, chcel som si pred kupou GPS navigacie otestovat rozne moznosti , aby som sa spravne rozhodol pred kupou, nakolko ziadna trial alebo demo verzia v app store neexistuje . Nakoniec zvitazil Sygic, dobry bol aj Navigon. Hned potom som JB zrusil a v sucastnosti mam na ITunes store nakupene za cca 379€.

    #300054
    chudi
    Účastník (Participant)

    to peterznr: vychcanosti ?? haluz jak riešite prečo som si to tam dal a prečo to chcem preč ujasním. Robil som už JB na ipode a bola zvedavosť dostať to aj do Iphonu 4 na koľko po JB vie iphon nejake maličkosti naviac. App si kupujem len tak pre zaujmavosť. A nakoľko som sa chcel pohrať s telefonom nie s cracnutými app to by som si to tam nechal asi nie ?? skôr by ste mali riešiť na čo som sa pýtal a poradiť no na tomto fore riešite prečo začo kôli čomu.

    PS: inač vysriešene stríko google a chuť učiť sa a skúšať je lepšia ako riešiť tieto blbosti tu na fore keď nemaš ochotu pomôcť a podeliť sa so svojími skúsenosťami toss nepíš zbytočné dristy to peterznr a podobný zmrdi.
    Cuuuus.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.