Odosielanie MMS iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Odosielanie MMS iPhone 4

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    djthunder
    Účastník

Mam problem s odosielanim MMS v sieti Orange. Doteraz mi vsetko slapalo OK,ale od minuleho tyzdna to nejak hapruje.Prijem funguje korektne,ale ked dam odoslat fotku,tak mi vyhodi „!“ Na infolinke mi povedali,ze by sa malo jednat o softwarovu chybu a mozno novy fw by to vyriesil. Ma niekto podobne skusenosti,resp. ako by sa to dalo napravit?

Peko00001
    Účastník

vcera mi tiez neslo odoslat MMS. pockam na iOS 4.3 – urobim restore a uvidim

mynick
    Účastník

Mne raz za čas „!“ vyhodí pri odosielaní SMS.. vypnem, zapnem.. funguje. MMS som ešte neposielal.. Čím to je neviem, takže dúfam že iOS 4.3 to vyrieši..

raul
    Moderátor

Try again tiez nefunguje?

mynick
    Účastník

čo sa týka mňa tak nie! :/ a skúšal som ho aj 5krát po sebe..

Macboook
    Účastník

blbá otázka, ale máš zapnuté mobilné dáta? Pretože keď ich ja vypnem, tiež mi nejdú posielať, keď zapnem ide všetko ok.

marianlapos
    Účastník

Mne to niekedy tiež robilo a zistil som, že to robí iba vtedy ak posielam nejakú veľkú fotku.Ak pošlem nejaké štandardné pozadie, tak mi to pošle v pohode …

djthunder
    Účastník

Mobilne data mam zapnute samozrejme,neviem,ci je to chyba v sieti,lebo niekedy mi MMS odosle,ale dotycnemu nepride,tvrdili mi,ze je to chyba 4.2.1 fw,co som sa docital aj na inych forach,tak maju s tym problemy aj v zahranici,uvidim,ci by to pripadne 4.3 vyriesil

djthunder
    Účastník

Problem bude pravdepodobne v Orange,resp. iPhone4,ze nevie odoslat fotky s velkym formatom,pretoze ked som fotku zmensil v programe,tak uz odoslalo v pohode… ma niekto podobny problem? Mam fw 4.2.1

maiob
    Účastník

dnes som narazil na tento problem fw mam 4.3.1 s JB ale o to nejde vsetko ide ako ma mobilny internet edge aj 3G ale akonahle som chcel odoslat MMS tak hned „!“ nepomohol restart ani nic skusil som z blbosti vypnut 3G a MMS odisla v momente. Nechapem to vobec.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.