ODBLOKOVANIE IPHONE 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes ODBLOKOVANIE IPHONE 4

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Michal Hucák
    Účastník (Participant)

dobry den da sa odblokovat iphone 4 16gb blokovany na anglickeho operatora ?… iphone bol použivany s jailbreakom iba na zabavu na hry atd. ale chcem ho dat odblokovat ale raz som ho pripojil k itunes a tam mi ukazalo ze aktualizovat software na ios6 tak som to spravil ale nevedel som co sa stane a iphone sa cely restartoval a da sa spustit iba pomocou itunes a SIM KARTY ale tym padom ze je blokovany a svk sim kartu nezobere tak neviem ako to mam spustit resp. odblokovat nevyznam sa velmi do toho ak sa niekto rozumie do toho tak poradte prosim

odklizec
    Účastník (Participant)

Kontaktuj UK operatora a pozadej o unlock. Nebo si kup unlock na ebay. Zadna jina cesta neni spolehliva.

poper
    Účastník (Participant)

ma viac ako dva roky?
    http://www.t-mobile.de/simlock

Michal Hucák
    Účastník (Participant)

nie viac ako rok nema

Michal Hucák
    Účastník (Participant)

a da sa spravit tak ze by sa do iphonu dal nastavit naspet baseband 5.1.1 ? lebo terza je tam 6.1 a nemam ako pozret imei kedze sa neda spustit

poper
    Účastník (Participant)

BB sa neda vratit
    vyber sim a na tom sufliku je imei (je este aj na krabici)

Rudes_ZH
    Účastník (Participant)

Napiste mi na odblokujma@yahoo.com poradim ako zistit imei, ramik na sim kartu nepozerat, mohol uz byt vymeneny.

Michal Hucák
    Účastník (Participant)

takže našiel som aj imei dalo by sa už niečo spravit stým ?

odklizec
    Účastník (Participant)

Boze, co jeste potrebujes slyset? Ne, zaden neoficialni unlok neexistuje. Zjisti si u operatora, jestli se da odblokovat. O2 UK napriklad umoznuje unlock ip4 a 4s vice mene zadarmo. Jednodussi cesta je koupit unlock na ebay. To muze stat, podle operatora, mezi 5-100GBP. Cim vic dela operator problemy s unlockem, tim je to drazsi i na ebay. JINA CESTA NENI!

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.