Odblokovanie iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Odblokovanie iPhone 4

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    howoarang
    Účastník

Zdravim, zaobstaral som si novy iPhone 4 16GB. Je brany z T-mobilu, cize je blokovany len na T-mobile. Ja mam vsak O2.
    Chcem sa spytat na nejaky navod ako:
    1) aktivovat iphone 4 bez pouzitia T-mobile karty
    2) ako ho odblokovat bez toho, aby bol najskor aktivovany
    3) ako zistim verziu firmware, ked ho nemam aktivovany a stale to „pyta“ korektnu SIM kartu a potom aktivaciu cez iTunes…

Poradi niekto?

manimam
    Účastník

bez simky Tmobile ho neaktivujes, kedze je blokovany len pre tu siet.
    zatial nie je unlock, takze ho neodblokujes vobec

tretiu otazku veru neviem, ale myslim si ze bude potrebne ho aktivovat.

howoarang
    Účastník

no ved prave… ak by som ho chcel odblokovat, potrebujem ho jailbreaknut. ak ho chcem jailbreaknut, musim vediet verziu firmwaru, ci sa to vobec da… ak chcem vediet verziu, musim ho aktivovat no a ak ho chcem aktivovat, tak musim mat T-mobile kartu, ktoru co? ktoru NEMAM… :-(((

eFkoOo
    Účastník

simky na kredit uz tmobile nerobi?

howoarang
    Účastník

ja neviem, ale chcel by som to teraz vecer aktivovat :-(

mrzo
    Účastník

Prejde den aby tu niekto nepisal o tom, ze kupil blokovany iPhone a nevie co s nim? Asi nie… Automaticke mazanie tem podla klucovych slov, to by bolo asi idealne riesenie…

eraserv6
    Účastník

Presne tak tolko sa toho tu omiela…
    Opytat sa operatora na infolinke – „je blokovany?“, odpoved – „ano“ = zistim si moznosti odblokovania dopredu.
    Nevalali by sa vam doma prinajlepsom iPody ak by ste vy a vam podobni trosku pohli rozumom.
    Pardon ak som niekoho urazil ale neschopnost niektorych ma privadza do uzasu.

ivanzvara
    Účastník

Dobra sprava pre vsetkych zufalych!!!! V T-Mobile vam ten iPhone 4 odblokoju za 3,99 Eur.

howoarang
    Účastník

dobreee. inak ja som ten iphone kupil dnes vecer od jedneho predajcu. bol zabaleny a samozrejme som vedel, ze bude blokovany na T-mobile. len som chcel teraz nejaky navod, ci sa to neda odblokovat aj doma. takze tak. zajtra teda zbehnem do t-mobilu. diki za info

Anonymný
    Neaktívny

Lol. Usetri si cestu a nechod tam. Daj na mna.

eFkoOo
    Účastník

pokial podla imei zistia ze bol napr brany na pausal, neaktivuju ho dokym nebude splateny a neuplynie viazanost…a uprimne, vedel si ze je blokovany a bez zistenie ci sa to vobec da odblokovat si ho kupil a pytas sa ci sa to da az po kupe??to mi nepride najzdravsi…

manimam
    Účastník

presne tak, to odblokovanie je len po skonceni viazanosti. jedine ze by si ho kupil za plnu sumu v Tmobile, o com ale pochybujem, lebo tam je v hotovosti pekna palka

tomass55
    Účastník

1. možnosť: pravdepodobne si počkáš 2 roky kým ho ten človek, ktorý ho bral paušálom nezaplatí a tebe ho za 4 eura odblokuje T-mobile

2. možnosť: kúpiš si T-mobile simku, spravíš jailbreak a budeš mať iPod a hernú konzolu

3. možnosť: počkáš na unlock ako čakajú všetci ostatní

4. nabudúce si zisti okolnosti a možnosti pred tým než minieš 500 eur

nopl
    Účastník

Moznost 5: preberá k t-mobile ;)

Rado2711
    Účastník

Dalsia moznost je dostat ho ako darcek za 1€ pre biznis ponuku. Tak som ho dostal aj ja jedine co som cvakol je 4€ a hned ho aj odblokovali. Potesilo:)

raul
    Moderátor

rado: mozes dat viac info? ako to myslis biznis ponuku? Co presne je biznis ponuka?
    Lebo mam firmu, kde mame dost vela bodov od t-mobilu a ponukli mi iphone 4, ale to bolo tusim za 5, nie za 1 €… Nevies, ci sa to na mna vztahuje? skus viac informacii prosim napisat… dik

howoarang
    Účastník

no ja som nerozmyslal nad tym, ze nepojde odblokovat, proste som ho chcel a kupil som ho, a nerobi mi problem si kupit easy kartu a mat pri sebe 2 mobily

cvako
    Účastník

skus si vyskusat toto. neviem ci mi nieco unika ale kazdy pise ze iPhone4 sa neda unlocknut.
    no tato stranka by neklamala nie? http://jailbreak-me.info/index.php
    sice na 4.2.1 sa to este neda zrejme vobec. no na 4.1.0 to ide s basebandom 1.59.00 ale zato s 2.10.04 uz nie.
    cize opravte ma niekto ak pisem bludy!

eraserv6
    Účastník

Jailbreakable – yes
    unlockable – no
    Najnovsi BB pre iphone 4 je do dnesneho dna neodomknutelny. JB je uplne nieco ine ako unlock, nemylte si tieto pojmy!!!

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.