Ochrana pre iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Ochrana pre iPhone 4

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    mrzo
    Účastník (Participant)

2 tomass55 – macbloggera v tomto trochu chapem. Prvy pocit ked som drzal iPhone 4 bol „preboha len nech ti nespadne na zem, je to taky krasny, luxusny telefonik, skoda by ho bolo“… Nemal som ten pocit ani s drahsimi telefonmi/zariadeniami, ale u iPhonu 4 to je skor ako keby ste drzali sperk, ako technologicku hracku, asi vdaka tomu sklu, neviem, posobi trochu tak nejak krehko…

EDIT: ale po par dnoch ten pocit presiel :-) uz sa k nemu spravam ako ku kazdemu telefonu pred nim…

rre
    Účastník (Participant)
    SKYklop
    Účastník (Participant)

velmi dobre, funkcne, na pohlad aj na dotyk su ifrogz, http://www.ifrogz.com, bez problemov za 3 dni dorucili na SK

mrzo
    Účastník (Participant)

2 macguy – Fabrixi som nedavno pozeral este neboli pre iPhone4 a pri tomto type puzdra treba aby bolo usite na mieru aby z neho iPhone nevypadaval sam :-) Pozriem, dik…

macblogger
    Účastník (Participant)

„Belkin“ z mojho linku bol objednany v pondelok…prisiel vo stvrtok – rychle dorucenie. ALE ZIAL, nejedna sa o originalny kryt, netusil som ze niekto bude fakeovat aj puzdra na mobil ale stalo sa, je to pevna guma ktora ma vzadu napisane Belkin ale inak ako maju originaly – rozostup medzi pismenkami, prisiel v igelitovom vrecku s jasnou nalepkou made in china…takto belkin svoje produkty nebali a vo vnutry bol akoze papierovy iphone 4….toto uz vobec nema nic spolocne s belkin. Je to fake, seller obdrzi negative feedback a budem ziadat nahradu…

EDIT: prave som ho navliekol…zvuk nejde ovladat…fake.

rre
    Účastník (Participant)

No ja som stavil na ten obal od Proporty a myslim ze som urobil dobre. Uz mi ho raz kamos nestastne vyrazil v elektricke z ruky (cca. vyska 3/4metra) ale ked dopadol tak bolo pocut ako to ten silikon pekne odtlmil a bol to v podstate mäkky pad. Vobec tebolo pocut take to tvrdsie tuknutie. Zatial musim povedat ze som spokojny.

macblogger
    Účastník (Participant)

Elektricky maju gumovu podlahu, ci ?

Io (:
    Účastník (Participant)

ano maju :D

rre
    Účastník (Participant)

Myslíte že sa oplatí kúpiť bumper z dealextreme alebo naozaj originálny Apple stojí za to?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.