Obnova mailov

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #105164
    dusanpechac
    Účastník (Participant)

    Zdravím, chcem sa spýtať skúsenejších, či má niekto problém ako ja – na iPhone 6 s 8.3 mám nainštalovaný v maiovom kliente gmail účet a stáva sa mi, že niekedy sa neobnovuje príjem mailov ani automaticky, ani po manuálnom vyžiadaní, pritom napr. na Mac-u, alebo PC to funguje v pohode. Po reštarte iPhonu prebehne obnovenie mailov automaticky a po nejakej dobe (3-5 dní) sa situácia opakuje. Má niekto takúto skúsenosť a riešenie na daný problém?

    #405180
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    osobne nie. No problem v mojom pripade. Prever si nastavenia.

    #405222
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    Pokiaľ to máš natavené cez IMAP (najväčšia pravdepodobnosť) skús sa pozrieť cez webmail gmailu či náhodou ťa tam neblokuje nejaký security protokol. Viem že v prípade POP3 (myslím, že sa to týkalo aj IMAPu) tam bola nejaká security policy ohľadom prístupu napriamo z vonka.

    #405223
    majo212
    Účastník (Participant)

    Ja mam taky podobný problém na macbooku, keď zapnem aplikaciu mail, tak mi nenačitáva maily, keď chcem vypnuť appku tak sa tvarí že sa vypla ale je stále na pozadi, keď klikam vypnúť tak mi potom po čase sa to vypne, ale nie hneď, akokeby sekla aplikacia ale možem prechadzať aplikaciou stale a ani mi nevybehne žiadna chyba že mail prestal pracovať..
    a potom nasledne keď otvorim mail aplikciu tak zrazu mi načíta všetky maily..
    a dosť často mi vybehne(keď som nemal aplikaciu mail zapnutu po zapnuti pc) že aplikacia žiada heslo, heslo vždy zadám a stále ho pýta, trochu som googlil a našiel som, že gmail ma 2stupňovú kontrolu a nejake hesla pre aplikácie či čo.. ale pozeral som do nastavení svojho učtu gmail a ja som to nemal povolené,a nemohol som si ani vygenerovať heslo pre aplikáciu, neviete kde može byť chyba?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.