novy iPad wifi problemy? + dalsie skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes novy iPad wifi problemy? + dalsie skusenosti

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85123
    babo
    Účastník (Participant)

    Kto bol zadovazit uz vcera novy iPad, pochvalte sa :) Ja nad nim uvazujem, lebo mi je 16GB na iPad 1 3G, zial malo. Ale tiez sa mi ho nechce vzdat, vyuzivam ho dost a na vsetko staci, mam ho fakt rad, ale dcera sa stazuje, ze tam nikdy nemam rozpravku ktoru prave chce ked sme mimo domu). Proste jej tam podrzat viac ako 4 nemozem a poznate to, vzdy si nejake vyberie a potom chce ine :)

    WiFi probleemy par ludi hlasi po svete, ale nepredpokladam, ze to bude velke percento, kvoli hliniku problem ale moze byt. Na druhej strane kedze uz nechcem 3G (hot spot funguje na iPhone super), neschopnost pripojenia cez WiFi by bola viac ako mrzuta…

    #307459
    special_mj
    Účastník (Participant)

    Ahoj, dopredu sa ti ospravedlnujem, že Ti neodpoviem na tvoju otázku, ale chcem sa spýtať ohľadom 4G, či sa oplatí investovať do tejto vymoženosti, alebo fakt stačí využívať iP ako hotspot. Lebo nie som pevne rozhodnutý či ísť do 4G verzie alebo len Wifi…A vidím, že tvoj názor je podobný. Nevyužíval si vôbec 3G na iPade? Je to niečo bez čoho by sa dalo prežiť? v podstate všade dnes už Wifi dostupné je..

    #307464
    Io (:
    Účastník (Participant)

    Ja mam ipad 2 wifi a mne dost to 3g chyba , nemam sice iphone 4 ale mam 3gs z mywi , a je to nanic lebo sa mina baterka

    a stou wifi , ja chodim po miestach v meste , napriklad eurovea , a nikde neviem chytit poriadnu wifi furt padaaaju , su nestale , zaheslovane .

    ALe tak to je uz vasa vec , ja by som si tam dal net od o2 , 1gb za 8ecok , co je dost lacne,alebo urobim si duplicitnu simku a budem vyuzivat net z mobilu , ekdze ho nevyuzijm

    #307472
    babo
    Účastník (Participant)

    po pravde mna rozculuju prave operatori. mam na telefon neobmedzeny pausal, ale za ipad musim platit 5 eur mesacne za 500mb. nie ze by som nemal 5 eur, ale stve ma to.

    ale majitelia new ipad by mohli prispiet par riadkami :)

    #307475
    aRagornol
    Účastník (Participant)

    ja mam 32 gb wifi, 4g. wifi nemam absolutne ziadne problemy v celom byte skvele pokeytie vonku som neskusal zajtra vyskusam v robote po budove.

    #307476
    Max Hardcore
    Účastník (Participant)

    ja mam new iPAD 16GB 4G , z wifi absolutne ziadne problemy.

    #307509
    reign88
    Účastník (Participant)

    Mal som sa s nim moznost hrat 2 dni a s wifi ziadny problem.

    #307511
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Mam 64gb 4g , WIFI no problem ani sa neprehrieva , max 32 stupnov, zatial sa mi viac nepodarilo dostat:) a to mam aj Real Racing 2 ,AirSupermacy aj Asphalt 6, jedine nabijanie trva dlho, konkretne pri vypnutom Ipade z 0 na 100% cca 7 hodin . Jednoznacne ho treba nechat nabijat cez noc, inak to nevidim…

    #307547
    reign88
    Účastník (Participant)

    Tak tak, iPad je moje prve iOS zariadenie a zatial takmer maximalne spokojnost aj napriek tomu, ze je na reklamacke :). Snad apple casom predstavi silnejsiu nabijacku.

    #307553
    babo
    Účastník (Participant)

    co sa mu stalo, ze je na reklamacke? to dlhe dobijanie je snad najvacsia otrava. Tazkopo vedat, ci nedokazali spravit tak malicku dobiajcku na povedzme 20W (miesto 10W), alebo nechceli mat inu nabijacku pre iPad1/iPad2 a pre novy…

    #307556
    happy.hack3r
    Účastník (Participant)

    Ani slabe Wifi ani ziadne prehrievanie na novom iPade 64GB. Neporovnaval som sice Wifi signal s iPhone4S ani s macbookom, kedze som na to nemal dovod ;). Tak isto s prehrievanim som zatial nemal problem ale nedal som na iPad ziadne hry (inak by som od neho nevedel odtrhnut maleho syna ;)).

    #307579
    reign88
    Účastník (Participant)

    Dovod reklamacky bola cierna bodka na displeji. Bud je to dead pixel (pixle) alebo prach pod sklom.

    Je to viacmenej aj dovod preco som mal sancu sa s iPadom pohrat len 2 dni :))

    #307699
    babo
    Účastník (Participant)

    Tak uz aj ja som zadovazil. Par klikov v NAY a o den uz dorazil kurier aj s balikom. BTW konecne normalny kurier, dopredu sa spytal ci som na adrese dorucenia a po odsuhlaseni do 10 min bol u mna.

    WiFi funguje uplne v poriadku. Nie som velky hrac, ale dali sme hned s kolegami Fifu 12 ovladanu dvomi iPhone a potom Real Racing 2 HD. Prehrievanie ani nebudem komentovat, za vsetko hovori asi tento clanok

    http://www.appleinsider.com/articles/12/03/26/thermal_testing_shows_new_ipad_no_hotter_than_android_tablets_notebooks.html

    Osobne mam problem len s Goodreader, vobec mi na novom iPade neponuka pouzite iCloud Documents, pri tom ale Keynote a Pages funguju s iCloud bez problemov. A taktiez mi Goodreader funguje s iCloud na iPhone 4S a na starom iPad 1. Pisal som na support, uvidime :)

    #307960
    babo
    Účastník (Participant)

    hm, s GoodReader je problem (logicky inde). Zda sa, ze kvoli nejakym problemom s Apple (pouzivaju nejake nedokumentovane API?) museli iCloud Documents support docasne odsrtanit pre nove instalacie aplikacie.
    Starym userom ale vsetko funguje. Tam som aplikaciu musel restornut s povodneho iPadu a je to OK aj na novom.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.