rád by som sa spýtal, čo si myslíte o novom 21.5″ iMacu pre semi-hardcore raiding v hre World of Warcraft? (2.5Ghz, 4gb ram, AMD Radeon HD 6750M grafika 512MB GDDR5). Najlepšie by bolo ak by napísal niekto, kto si ho kúpil a hrá wow, aké má FPS v raidoch alebo v orgrimare pri akých nastaveniach (medium/high/ultra).
no ja to hrám na 13″ MBP 2010 a ide mi to na plno priemerne okolo 70 FPS pri questeni a pri raidoch tak 25-35… vyhladzovanie mám na 2x inak vsetko full
Ja mam iMac 21,5″ (Late 2009) a WoWko islo v pohode na vysokych detailoch 60fps. Pri raidoch to klesalo, ale stale dobre hratelne. Tento novy to musi davat lavou zadnou.
..príde mi to asi trochu smiešne, ale ak by mový iMac nezvládal WOW tak už neviem čo potom :D, tá hra predsa nieje náročná, môj brat ju hával na full nastaveniach na starom viac než troj ročnom kompe…
QuIT: viem že je to rozdiel, ale pre ten iMac nie, ako píšeš že to nieje tak nenáročné súhlasím, no nieje to ani zrovna náročná hra a keby sa bavíme o iných náročných hrách ako napríklad, gta iv, crysis, alebo metro potom by bola otázka na mieste. Jedine sekanie/lagovanie by mohlo spôsobiť pripojenie na net si myslím..
Tiez pravda. Tento tyzden sa mi vrati MBP, tak pojdem hned vyskusat WoW-ko. Este som to nestihol, kedze som hodil maca do servisu par dni po kupe (cvakal HDD).
to energys: Mám síce Macbook Pro 13 s i5 2.3GHz,mal som cca 50 fps na začiatku hry pri medium detailoch,teraz som dal 8GB RAM a mám tam nejaké medium/high a stabilné 50FPs
Autor
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Apple Event Liveblog
Sledujte náš živý prepis eventu, na ktorom Apple predstaví viacero noviniek vrátane nových Macov s Apple Silicon! Už dnes od 19:00!