Nike+ alebo Adidas Micoach?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Nike+ alebo Adidas Micoach?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #76857
    Superman2
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    Známi dostal iPhone 4 a rad by ho využíval na trenovanie behu. Čo sa bol popytat tak mu (samozrejme) povedali v Nikeu že Nike je najlepšie a v adidase že ich micoach nič nenahradi. Na internete si vacsinou haja ten adidas kedze ten dokaze merat aj tep srdca a celkovo “couchuje”. Tak má záujmaju vaše nezainteresovane názory. Íst do Adidasu ktorý je skoro 3krat toľko drahší alebo si človek z nikeom vystaci? Ake su v tom najhlavnejsie rozdiely?

    Diky moc ;)

    #259813
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    ja mam nike+, ten adidas ani nepoznam,neviem ci k tomu treba este extra boty,k niku treba,tak isto neukazuje prebehnutu trasu, len ubehnute mile/km, spalene kalorie a cheeruje ta k behu dalej, hra ti playlisty podla toho jaky styl behu/nanneho viazany playlist si zvolis…a tie boty (Nike Free Run+) su neskutocne dobre :) ale v poslednej dobe beham a bicyklujem s RunKeeperom :) ten bere data nie zo snimaca ale z gps,ukaze rychlost,na mape aj prebehnutu vzdialenost a kde presne si mal prebehnuty ktory kilometer :) plus teda kalorie a na nete v profile sa ti to uklada a robia sa statistiky :)

    #259819
    majk
    Účastník (Participant)

    podla toho ci chce behat vonku alebo aj vo vnutri… ak len vonku bohate staci nike+ GPS za 1.59e, s tym si moze za pomerne minicenu vyskusat co nike ponuka. ja pouzivam ten a som spokojny, da sa pouzivat aj na pase s akcelerometrom iphonu ale nemam to odskusane takze neviem aka je tam realne odchylka.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.