New MBP 13″ a reálna výdrž batérie?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware New MBP 13″ a reálna výdrž batérie?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Rudolfo78
    Účastník (Participant)

Ahojte, viem že podobných tém je tu dosť no mňa by zaujímala vaša konkrétna skúsenosť s výdržou batérie pri posledných modeloch MBP 13″ ALU, kde APPLE deklaruje až 10 hodín výdrže (viem že je to testované pri ideálnych podmienkach a len málokto sa dostane k tejto hodnote výdrže), preto ma zaujíma reálna výdrž a vaše reálne skúsenosti, no opakujem IBA na nových (posledných) modeloch MPBs. Dôvod mojej otázky je jednoduchý, plánujem kúpiť MBP a chcem vedieť reálne skúsenosti ohľadom batérie…

Dík za vaše skúsenosti…prosím píšte k veci a nerozoberajte tu čo ako žerie a kedy je výdrž vyššia a naopak (takých tém je tu naozaj veľa)…zaujímajú ma konkrétne skúsenosti.

Peko00001
    Účastník (Participant)

8 hodin

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

…slušné

Peko00001
    Účastník (Participant)

no je to velmi dobre. da sa aj 9 hodin, ked das displey na minimum a iba pises nieco v Pages, alebo si robis len nieco nenarocne, ale aj ked pozeras filmy alebo nieco narocnejsie tak 7 hodin vydrzi – to je dobre

iwick
    Účastník (Participant)

Mam ten posledni 13″model, nejvic jsem se zatim dostal zhruba k 7 hodinam se zapnutou WiFi, stazenym jasem a obcasnym brouzdanim po netu…

Pri realne praci, kdy MacBook opravdu pouzivam – upravuju fotky, brouzdam po netu, dobijim iPhone, vypaluju DVD apod. se pohybuju kolem 5 hodin.

Zatim jsem netestoval vydrz s vypnutou WiFi, coz si myslim bude pripad vyse zminenych vydrzi, kdy se asi opravdu da dostat i k 9 hodinam…

poper
    Účastník (Participant)

kdo testoval MBW?
    dakujem

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

takže to bude niekde okolo 5 – 7 hodín reálne…to je skoro polovica toho čo uvádzajú na stránke APPLE… :/

dubak
    Účastník (Participant)

na moj tiez uvadzali ze 7 hodin vydrze a to som nemal nikdy nech robim co robim maximalne tak 4 hodiny
    inak da sa zamenit baterka na MBP z posledneho update Pro macbookov do toho starsieho modelu ? (ten kde sa uvadza 7 hodinova vydrz)

gorky
    Účastník (Participant)

som trochu sklamany z baterky. tych 10 hodin je nonsense. asi by som sa priklonil k tym 5-7h.

ViRPo
    Účastník (Participant)

6-7hodin pokial robis normalnu pracu pri 4O percentom jase a nie moc velkom vytazeni cpu (nie flash)

iwick
    Účastník (Participant)

Presne tak, pokud na notasu budes opravdu neco delat, pocitej s vydrzi tak 5-7 hodin. Pokud budes koukat na video tak i min. Ale pokud vypnes wifinu, stahnes jas aspon na pulku a budes napr. pouze psat dokument v Pages apod., tak myslim, ze je realny se pohybovat s vydrzi kolem 9 hodin… Osobne uz se delsi dobu chystam neco podobneho otestovat, ale zatim se mi to stale nak nedari… :-)))

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

hmm aj tak je to veľmi slušné číslo 5 – 7 hodín, čo som sondoval a brázdil po rôznych znáčkách tak v tejto triede notebookov (cca 13″ C2D a pod.) jedine Acer TimeLineX má porovnateľnú výdrž batérie, ostatné ako Sony VAIO alebo Lenovo, DELL, sú o niečo pozadu v tomto smere.

…tak zajtra by MBP mal byť doma…skúsím potom spraviť nejaký záťažový test s výdržou batérie…pri rôznych činnostiach. :)

iwick
    Účastník (Participant)

Myslim, ze budes spokojenej :-) Kdyztak dej vedet, co jsi testoval a s jakym vysledkem, rad se pripojim.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.