Ahojte,
vcera som mal asi moc dobru naladu a ani neviem ako a kúpil som si AppleTV (NEW), ani ma nenapadlo riesit ci uz je JB som myslel, ze to uz je vyriesene… A akosi som sa obabral. Mam aj iPhone aj iPad na nich JB nepotrebujem ale AppleTV som chcel pouzivat na prehravanie z NAS cez SMB (nas nieje moj) a popripade airplay z iPhonu. A v podstate jedine co mi funguje korektne je prezeranie foto z iPhonu, bo zrkadlenie obrazu z IP je strasne trhane, myslel som si ze aspon take hry pojdu v pohode (real racing) ale aj ten seka ze sa neda vobec hrat. Po skumani som zistil ze problemom asi bude ze aTV nieje pripojena ethernetom s routerom ale iba cez wifi a wifi router dokonca nieje ani „N“, takze asi aj tam bude problem :/
A to som si este myslel, ze ak by aj nahodou zatial JB nebol, tak filmy budem pustat cez IP aplikaciou BUZZ Player a cez airvideo ich budem posielat do aTV ale ani to nefunguje :/ bo ako som cital prenasaju sa cez airvideo iba subory nativne podporovane v apple
ALE
aspon to dialakove ovladanie je krasne :)
Neviete ako hodit do apple TV 2 ky s novym firmware 5.xxx XMBC alebo Flash back(neplatena verzia 30 dolarov nebudem teraz davat). JB sa mi podaril, ale ked som nainstaloval tak tam sice XMBC polozka bola ale nefungovala.
mirror na aTV (2nd gen) ci uz z PC alebo iPhone chodi pekne. z Macu robim 1344×840 a TV (25fps) je plynula. hranie hier z iPhone nie je problem.
vramci jednej obyvacky vsetko iba cez wifi. prisiel som nahodou k TC a napriek tomu, ze som sa v minulosti fixoval na linksys a chodili pekne, iba medzi MACom a TC bezia data bezne 18MB/s. mozno zvladli 10, ale medzi AP a PC. zabudni na dalsie posielanie z toho isteho routera rovnakou rychlostou na druhe zariadenie. vsetky tie Atheros alebo Broadcom chipy su na toto uz pomale.
naposledy ked som pozeral ceny, ASUS N16 150EUR v datarte, air port extreme 160EUR.
inak za aTV2 uz nevymienaj, 3rd generacia tusim ma tiez iba single core cpu, ale architekturou uplne inde. medzi aTV2 a aTV3 je asi taky rozdiel ako medzi iPhone3 a iPhone4S (v rychlosti).
ak chces stremovat po wifi 720p (alebo viac), uz 720p su na aTV2 tesne (XBMC a neupraveny avi dostupny na nete) a len wifi pri prenasani 1-2MB/s bere cca 25% cpu z aTV2.
pockaj na JB pre aTV3.
Autor
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Používame súbory cookie, aby sme vám zaručili, že vám na našej stránke poskytneme najlepšie skúsenosti.Súhlasím