Nejde restornut na vcerajsi backup

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nejde restornut na vcerajsi backup

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #90314
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Zdravim. Vcera som si zabackupoval cely iphone 4S a dnes rano ked som pozeral cez iTunes tak som tam videl,ze moje veci zaberaju asi 2,3GB a nejake others 7,8GB=co neviem co je a neviem to nijak zmazat a mat nad tym kontrolu. Tak som sa rozhodol pre RESTORE. Presiel v pohode. No po restore uz neviem restornut na backup zo vcerajska. Vytiahol som nejake starsie z Time Machine,ale ziadny z nich nejde vratit. Pise chybu:

    “itunes could not backup iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone”

    Backup je pre mna velmi dolezity! Googlil som a vacsina ludi radi zmazat a zacat odznovu, ale ja nechcem.

    Nejake napady?

    #336784
    Avatar photoMartin Knezović
    Účastník (Participant)

    To že je to corrupted ako ti píše iTunes tak to znamená že nejako poškodený a nahratím corrupted backup do tvojho iPhone by si ho maximálne zrušil. iTunes nechce aby si ho tam dával lebo je niečo v neporiadku a ten backup by bol škodlivý. Radšej si daj restore od znova. Bohužiaľ iná možnosť nie je. A myslím že radšej mať pojazdný iPhone a corrupted backup ako pokazený iPhone a corrupted backup.

    #336801
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Ok a stretol si sa niekedy s tym,ze by ti ukazovalo taky nezmysel, ze skoro 8GB miesta v others a nic take tam nemam. Ani filmy nic. Nechapem. Ano ako citam na nete pomaly sa s tym zmierujem. A uz po dnesnom cistom restore som si uz spravil zalohu na iCloud. A mam to v suchu dufam :)

    #336814
    Avatar photoMartin Knezović
    Účastník (Participant)

    To môžu byť rôzne blbosti ako napríklad zálohy súborov, knižnice a podobne…je toho veľa. Napríklad si pozir ak máš Win tak na C:\ ti iTunes knižnica môže pri 200-250 pesníčkach zaberať 600MB možno viac. Je to veľmi podobné. Asi tam máš aj nejaké systémové podsúbory ktoré majú veľký obsah. A možno že tam máš uložené pesníčky, info ale môže byť že tam máš aj hry. To môžeš zistiť iba ty. Bohužiaľ Restore tvojho iPhone bola jediná možnosť ako zachvovať funkčnosť tvojho iPhonu. Zálohuj si všetko na iCloud a sem tam si kontruluj úložisko a zálohu na administráciu toho čo tam máš. A tým by sa mohol problém vyriešiť. Ale v žiadnom prípade už tú corrupted zálhou nepoužívaj. Keď tak kukni net či sa nedá z neho zachrániť niečo.
    Snáď ti z tohto niečo pomôže.

    #336816
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Mel jsi tam hodne fotek a videi? Jde totiz o to, ze po restore, se nezobrazi vsechny fotky a videa naraz, ale chvili to trva, nez se vsechny nahledy znovy vygeneruji a mezitim jsou ty data uvedene jako others. Taky mne to poprve vydesilo. Ovsem netrva to celou noc, ale jen par minut. Takze tvuj problem bude asi nekde jinde. Co muze byt pricinou coruptnute zalohy netusim.

    #336835
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    @odklizec

    Vies pozrel som si aj v iPhone v sekcii USAGE som si velkosti vsetkych aplikacii spocital na kalkulacke a dokopy dali tych 2,3 GB no ukazovalo mi k dispozicii len 4 GB. Myslim,ze viem co sa stalo. Spomenul som si,ze som z podcastu zacal stahovat nejake videa a potom ich zrusil. Jedno z tych videi malo 4 GB. Tak si myslim,ze sa to nekorektne zrusilo a ostala tam informacia o tom,ze to miesto je zabrate….
    Je to divne ale je to dost velky fail. Nebola prakticky moznost ako tuto chybu odstranit iba zacat iphone odznova.

    #336837
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    @achnaton1

    Cau. Nie pouzivam Mac. Win je zazehnany :)
    Najviac natom divne je, ze nemam ani JB. Roky som mal iPhone 4 brejknuty pouzival backup len cez iTunes a nikdy sa mi toto nestalo. No ako som kupil 4S s iOS 6.0 tak JB nieje a hned takato chyba. Zacinam si mysliet,ze legelny svet je zly :D

    #336859
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ak ti ide o fotky a videa, existuje vela softov, ktore dokazu extrahovat z backupu data. Jednym z nich moze byt iPhone Backup Extractor : http://www.iphonebackupextractor.com/free-download/

    Tych SW je viac takze mozes sa pokusit dotycny backup rozbalit, vytiahnut z neho to co potrebujes a naimportovat zas spat cez itunes.

    #336862
    iTuxx
    Moderátor

    doplnim erasera, ze takymto sposobom mozes ziskat aj kontakty

    #337413
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    Kontakty, poznamky som mal na iCloude takze som v pohode. Len o smsky som prisiel co ma mrzi najviac. Aj som ich z toho backupu dostal pomocou iphonebackupextractora, len neviem ako si myslel naimportovat ten subor naspat do iTunes? Ved ten subor treba nejak naspat dostat do backupu. Len taky surovy subor s smskami ti predsa nevezme. To je nezmsel!

    #337416
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Tak samozrejme s SMS to urcite nepojde cez iTunes. Na to by si musel mat breaknuty iphone a dostat ich tam pomocou SSH.

    #337511
    Dreamer
    Účastník (Participant)

    a kedze mam iPhone 4S a iOS 6.0 tak to asi nepojde. Co uz zmieril som sa s tym a uz pouzivam len zalohovanie na iCloud. Uz som opatrnejsi :)

    Dakujem vsetkym za cenne odpovede :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.