nefunkčný macbookpro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware nefunkčný macbookpro

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83505
    robo7
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň potreboval by som radu s nefunkčným macbookpro poprosím odborníka aby mi nechal na mail robolas@gmail.com kontakt ja sa ozvem najlepšie by som závadu popísal telefonicky som z BB ďakujem.

    #299029
    Anonymný
    Neaktívny

    rok 2008 a grafika nVidia 8600, ze?

    #299229
    robo7
    Účastník (Participant)

    Zdravím kupoval som ho v2006 vtedy ako novinku do teraz šlapal ako som ho kúpil bez zmien na ňom som čisto len používatel internet neaké foto úpravy video atď neľutujem že na tú dobu som dal zaňho také peniaze je to super značka stabilný systém imidžovka doteraz neviem kde sú inštalačné cd bol používaný skoro každý deň asi pred rokom sa mi nedal spustiť svietil len otáznik myslel som že už skončil vraveli mi že odišla MD ale po polroku som ho náhodou zapol a mac išiel úplne normálne až doteraz keď po zapnutí sa štartuje a potom mi nabehne modrá obrazovka a cez ňu pásy viem že to je moja chyba neriešil som to v počiatkoch keď to spravilo prví krát ale čo už… chcel som len info či sa ešte oplatí investovať doňho alebo sa obzerať po novom macku naozaj macky sú špica.Ďakujem za odpovede a zdravím všetkých mac užívateľou.

    #299304
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    skus sa ozvat na jozef[bodka]remen[zavinac]gmail.com

    vhodne bude, ak posles fotografie, co to vlastne robi. Chybu ale pravdepodobne neopravim, podla opisu to vyzera na zlomeny kabel veduci k displeju (to by este slo vymenit) alebo na vadnu grafiku na doske (vymena celej dosky, neoplati sa)

    #299441
    Anonymný
    Neaktívny

    Da sa opravit aj samotny BGA chip. Reballing. Pozrite si youtube. Pokial najdete niekoho, kto to robi, mate vyhrate. Nemusi sa menit cela doska.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.