Nedostupny Bluetooth na Macbook pro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nedostupny Bluetooth na Macbook pro

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #524798
    engi_sk
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    posledné týždne mám problém s Bluetooth na mojom Macbook Pro 13″ Early 2015, verzia OS MacOS High Sierra 10.13.4.

    Mám pripojenú cez bluetooth Magic mouse 2 a ked zapnem mac tak v pohode funguje ale pri prebudení zo spánku musím bluetooth modul restartovať alebo ked ho dám vypnúť a zapnúť tak aplikácia zamrzne a len točí ten “farebný krúžok”. Poprípade ked dám manuálne pripojit myš mi vypíše Bluetooth nedostupný – v lište je preškrtnutý vlnovkovou čiarou.

    Máte s tým neajké skúsenosti alebo čo by to mohlo spôsobovať?

    Ďakujem
    Ivan

    #529396
    maty14
    Účastník (Participant)

    Zdravím, mám rovnaký problém ale mám verziu 10.13.6 vyriešil si to nejako?

    #529453
    engi_sk
    Účastník (Participant)

    No ja som mal problem že ked som nainštaloval Android file transfer tak mi vypadaval bluetooth (aspon myslim ze to bolo koli tomu programu). Ked som ho vymazal tak uz funguje vsetko ako ma.

    #529457
    iwans
    Účastník (Participant)

    maty14: Neviem, či je to tvoj prípad, ale niektoré MacBooky/MacBooky Pro, možno aj iné Apple počítače majú problém s Bluetooth v spojení s USB 3.0 zariadeniami alebo káblami. Ak je blízko Bluetooth zariadenia nekvalitne odtienený USB 3.0 kábel alebo samotné zariadenie pripojené cez USB 3.0, dochádza k interferenciám a rušeniu. Treba skúsiť preusporiadať veci tak, aby boli od seba čo najďalej, možno to pomôže…

    #529458
    maty14
    Účastník (Participant)

    Neviem čo sa mu robilo, ale nedokázal som ani BT vypnúť písalo, že BT je nedostupný. Inokedy zas hlásil, že nieje pripojená myš ale nemám to nejako odsledované kde môže byť chyba. Mal som aj nainštalovaný ten Android file transfer takže to mohlo byť spôsobené aj ním. Momentálne nemám problém s BT spravil som ReInstal tak uvidíme.

    #529459
    engi_sk
    Účastník (Participant)

    No tak to si mal úplne rovnaký problém ako ja a spôsobuje to ten Android file transfer. Ja to riešim že keď ho potrebujem ak ho nainštalujem a potom odinstalujem.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.