Neda sa mi stahovat s App store

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Neda sa mi stahovat s App store

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    lubodo
    Účastník (Participant)

Zdravim,nevie mi niekto pomoct ,som registrovany na app store,ale nedaju sa mi stahovat aplikacie priamo v telefone.Musim ich stahovat v pocitaci a potom dat do iphonu.Predtim mi to fungovalo.Ked som otvoril neaku aplikacie platenu alebo aj neplatenu tak mi tam v pravom roho hore dalo moznast instal? A teraz sa mi iba otvori ta aplikacia/hoci aka/ a tu moznost mi tam vobec neponukne.Neviete niekto poradit preco ? Dakujem

igino
    Účastník (Participant)

Priamo v telefone cez App store mozes stahovat aplikacie len do urcitej velkosti v MB. V minulosti to bolo myslim do 10MB, hry/aplikacie s vacsou kapacitou museli byt stiahnute cez Wifi alebo pocitac. Dnes som vsak v pohode stiahol aplikaciu s velkostou okolo 14MB.

lubodo
    Účastník (Participant)

ja viem ja som si tak stiahol navygaciu ktora ma 1,8 GB a vsetko islo v pohode ale zrazu mi zmyzla ikona ked kliknem aj na hoci aku aplikaciu ktora je free tak tam nic nie je.Ak mate niekto podobne skusenosti dajte prosim vediet.Diky

lubodo
    Účastník (Participant)

Mam aj americky ucet a ked sa prihlasim aj na ten tak je to to iste to bude zrejme len neake nastavenie v telefone.

Lens
    Účastník (Participant)

igino: medzicasom apple potichu dvihol limit na 20 MB

poper
    Účastník (Participant)

lens: este pri prichode iPad-u

Peko00001
    Účastník (Participant)

tato duplicita je tu uz 17 hodin a admini spia – zobudte sa!

https://www.macblog.sk/forum/discussion/16649/neda-sa-mi-stahovat-s-app-store/#Item_2

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.