Navigácia Sygic,TomTom,Navigon,iGO?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Navigácia Sygic,TomTom,Navigon,iGO?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81788
    sarvi
    Účastník (Participant)

    Tááák 300 krát preberaná téma… dúfam že ma hneď nezrušíte… Chcel by som vedieť nejaké + a – na tieto 4 aplikácie… Ide mi hlavne o presnosť aplikácie a máp a o funkcie ktoré aplikácie majú… Keďže každá z nich stojí 80 evri tak by som rád kúpil tú čo mi najviac vyhovuje…

    #288587
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    zrusime. Preco otvaras novu temu na nieco, co tu bolo preberane par dni dozadu? Mas to o par riadkov nizsie…

    https://www.macblog.sk/forum/discussion/27334/navigacia-na-iphone-a-ipad/#Item_0

    #288588
    sarvi
    Účastník (Participant)

    :D skusal som tlacidlo hladat… ale tuto temu som fakt ze nenasiel len nejake uplne z roku 2010 tak ze vytvorim nieco nove.. chcel som mat zhrnutie kompletne v jednej teme… ok hovoris ze tomtom je este lepsi nes navigon… hmmm ono je najhorsie to ze nemozes tie aplikacie testnut free ze fajme tomu na mesiac…

    #288589
    sarvi
    Účastník (Participant)

    akurat nechapem tomu ze tomtom je lepsi do zahranicia ze na sr nic moc… co tma je presne horsie ?

    #288608
    danocoys
    Účastník (Participant)

    a pozeral is si TomTom stranky???? Ta navigacia ma super ficury na sposob: v pripade, ze na tvojej trase vznikne nehoda tak ta automaticky presune na inu trasu pripadne ak su na nej kolony etc.. toto u nas nefunguje. A nepredpokladaj ze ti niekto povie tato je najlepsia.. lebo kazdy ma ine pozidavky a kazdy jazdi v inej casti SVK a tak jeden ma problem s mapami a dalsi nema kedze byva v dokonale zmapovanej oblasti, a treti uzivatel ti bude tvrdit ze mu stale vyhadzuje “otocte sa o 180 stupnov”… ja pouzivam Sygic, jedinu vyhradu mam pri ceste do Ziliny v okoli PB (na Trojici) mi stale vyhadzuje znizenu rychlost na 90 aj ked tam je 130.. a okrem toho uz nic.(neratam pataliu pri update ale asi to bude mojim 3G iPhonom lebo brat na iP 4 problem nema) Pouzivam TomTom Car kit co je asi top vec pre kazdu navigaciu nie len komfortnym prevedenim ale obsahuje GPS modul naviac.

    #288635
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Sygic nebrat, je to tu preberane X krat. Zla podpora aj ked to je SK firma a hlavne, divne planovanie trasy a bezne otacanie o 180°do protismeru. NEBRAT!!!

    Ak navigaciu, vyber si len TomTom alebo Navigon. Vsetko ostatne je odpad. Tym je povedane vsetko a viac sa pytat nemusis :)

    #288642
    howoarang
    Účastník (Participant)

    presne tak, ja som skusal tomtom, navigon, sygic… sygic som po 2 dnoch zrusil, ale tomtom a navigon som si nechal, zatial sa neviem medzi tymito dvomi navigaciami rozhodnut, ktoru budem uprednostnovat.. :D

    #288696
    miro r
    Účastník (Participant)

    Tak prispejem aj ja. Mal som TomTom a nebol som spokojný. Pravidelne mi robil to, že keď som mal za sebou pár metrov dve odbočky, vždy ukazoval “METRE” k odbočke zle, akoby chytal tú druhú a mala to byť prvá. Pomaly prepočítaval trasu.
    Teraz mám 2 týždne Sygic a som maximálne spokojný. Bol som v Novom meste…, Poprade a včera v Brne. Maximálna presnosť, rýchlosť za zmenila presne vedľa tabule na ceste, keď ideš cez akúkoľvek križovatku, ukazuje zelenou farbou prechod cez ňu, nedá sa na tom pomýliť. V Brne mi dokonca ukazoval že sa blížim k železničnému priecestiu. Presný doslova na meter, bleskurýchle prepočítavanie. To že ukazuje aká bude na najbližšej odbočke-ceste max.povolená rýchlosť tiež nie je na zahodenie. Pekná grafika. Som max. spokojný.
    Miro

    #288868
    sarvi
    Účastník (Participant)

    :D no to je úplne úžasné… :D Je to vidieť 100 ľudí 100 chutí… a v tom je tne problém… keby sa dala ta navigácia zadarmo otestovať tak to by bolo najlepšie riešenie… keď sa pozriem na to cenovo tak sygic vyhráva jednoznačne… ale zase grafikou sa mi lúbi viac TomTom alebo Navigon ktoré sú zase drahšie ale ľudia ich aj viac chvália…

    #288875
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    Nemam ani 1 navigaciu, ale myslim si, ze vsetky tieto 4 appky co si spomenul su na velmi vysokej urovni. Su tam len velmi male rozdiely. V jednom update to moze byt ok, v dalsom zase nie. Vyber si podla dizajnu a ceny. Ak je nieco zle tak o par dni to mozu opravit, vylepsit.

    #288887
    kordas
    Účastník (Participant)

    sarvi>da sa “zadarmo” otestovat,jailbreak to riesi len zalezi na tebe ci ho chces.

    #289011
    sarvi
    Účastník (Participant)

    :D jailbreak je pod moju uroven… :D

    #294598
    sleeperko
    Účastník (Participant)

    oprasim vlakno, ktoru nav zobrat teraz v vianocnej akcii?

    citam v hodnoteniach ze Navigon nejakym sposobom spoplatnil map-upgrade?

    #294606
    Crossman
    Účastník (Participant)

    Áno čítaš dobre… Navigon pri kúpe poskytne najnovšie mapy v danej dobe… ale ďalšie aktualizácie sa riešia cez FreshMaps za 29.99EUR. Toľko však stoji aktuálne Sygic. Takže je to na zváženie… dokonca rozmýšlam, žeby som prešiel z Navigonu na Sygic. Od Navigonu toho updatu 2.0 som čakal oveľa viac. Napr taký lepší ZOOM v mestách na križovatkách je na nezaplatenie a stále ho tam nedali. Sygic celkovo čo som videl na Androide mi príde ovela svižnejší ako Navigon.

    #294607
    raul
    Moderátor

    Ja som ml navigon rad po vsetkych strankach, vyhovoval mi velmi, ale s tym, ze som mal aktualizacie v cene. Ved ma stal 100€. A teraz, po nejakom case, je to inak a uz si mam aj platit za aktualizacie. Presne, mozno prejdem na sygic.

    Keby bol ten poplatok 10€ rocne, nic nepoviem. Ale 30 mi pride vela.

    #294608
    radovan192
    Účastník (Participant)

    Ja by som nezobral ani jednu a za 80 eciek som si radsej kupil “klasicku” navigaciu. Najlepsie je ked ta telefon naviguje, potrebujes spravne odbocit v cudzom meste a zrovna ti niekto vola :-)
    PS: tiez som nad tym chvilu uvazoval, dokonca aj nad jailbreakom, potom som to zavrhol

    #294612
    raul
    Moderátor

    radovan: ja mam presne opacny nazor. Dalsia haraburda, ktora bude v aute, nemam ju kam dat, hrozi kradez a podobne. Naco, ked este lepsie mi to vie splnit telefon?

    Otazka telefonovania je bezpredmetna: ved ked soferujes v neznamom meste a naviguje ta niemobilny navigator, telfonujes pri tom? Ak ano, tak potom ziaden problem, to mozes aj s iphonom. Mobil cez bt napojeny do reproduktorov, a ides. Alebo handsfree, alebo priamo kabel do radia alebo milion iych moznosti.

    Mam auto, kde je velky lcd display a navigacia je priamo tam, napriek tomu zvyknem pouzivat iphone.

    #294630
    Crossman
    Účastník (Participant)

    Zdieľam ten istý názor ako raul.

    #294632
    onlineman
    Účastník (Participant)

    Neviem na akej úrovni sú teraz výrobcovia navigácií a obzvlášť pre IOS, ale v čase keď som hľadal najlepšiu navigáciu som vyskúšaľ veľa, nakoniec som ostal pri IGO na mojom obstarožnom asuse mypal (WinMobile). Skúšal niekto túto navigáciu pre IOS?

    #294634
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    onlineman: iGo pre iOS sa treba oblukom vyhnut. Mapove podklady skade stade ale hlavne! – kurzor pozicie meska za realnou poziciou auta aj 30 metrov. Tuto chybu stale sudruhovia z Madarska neopravili. Hanba. Hlavne, ze maju vycackane 3D budovy.

    Sygic – rovnako pruser. Vycackane 3D budovy ale kvalitny vypocet trasy nehrozi, bezne je hadzanie do protismeru z nicoho nic.

    Dynavix – cesky – pocuvam, ze za danu cenu je to slusna navigacka.

    Najlepsie navigacie, s ktorymi neprehlupis – Navigon, TomTom. Pravidelne updaty, slusne funkcie ktore v navigacii MAJU BYT a nie len pridavanie picoviniek. Aj ked aj tie tam su :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.