Nano 7

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Rosi
    Účastník (Participant)

Chcel by som sa spytať na nazory na iPod nano 7čku.
    Chcem ju iba na počuvanie hudby a zaujimalo by ma či hrá aspoň tak dobre ako touch 4. alebo aj lepšie ako touch 1. s inými iVecami nemám skusenosti tak mi neporovnávajte s inými :) Ide mi oto žeby hral hlave hlasno, o kvalite sa pri apple asi netreba baviť :)

Rosi
    Účastník (Participant)

Keby dakto mal a predal by može tiež dať tu :)

magbtsta
    Účastník (Participant)

Ja mam iPod nano 6th gen aj 7th gen., prvu som opral v pracke omylom tak baterka uz nevydrzi aj ked iPod ide :D a 7th gen je super, mam aj na behanie, poucvanie a FM radio… skratka maximalna spokojnost, krasne malicke zariadenie co fici jak delo :) odporucam

Rosi
    Účastník (Participant)

aa hraje fajne nahlas? lebo chcem kupiť koli tomu že mobil aj book hra slabo

Rosi
    Účastník (Participant)

A este že ake ma využite okrem hudby?

Rosi
    Účastník (Participant)

ešte niekto poradí? Počul som že v USA nieje nejaké obmedzenie hlasitosti čo je vraj na veciach predavanych v EU??

????
    Účastník (Participant)

mozne to je, kedze v EU plati obmedzenie na 85dB. inak hlasitost (tvoj dojem ze to hra prilis slabo) ovplyvnuje impedancia sluchadiel

Rosi
    Účastník (Participant)

sluchatka mam dobre, sony dajake nie najlacnejšie z čiňaku, na ipode touch 4 čo som mal hrali dobre :) Zavisi to dosť aj od mobilu/mp3,4 :) a nevie niekto kde by som kupil USA verziu ? Ved ked chcem ta si dam tichšie :) Dosť blbé obmedzenie :) Asi preto hrá kamaratov touch 1 hlasnejšie ako moj 4 bo ma usa verziu

Rosi
    Účastník (Participant)

Neeveddel by mi niekto povedať kde zoženiem USA verziu ? :)

Maťo_11
    Účastník (Participant)

Podla mňa je blbosť nejaké rozdeľovanie podľa výstupného výkonu do slúchadiel.Záleží to od 1.Impedancie slúchadiel 2.citlivosti slúchadiel a po 3. a to najmenej od výstupného výkonu integrovaného zosilnovača.Keby sa to rozdelovalo podla trhu tak určite iPod Touch , iPad , iP , MB nehrajú tak silno ako hrajú.

Rosi
    Účastník (Participant)

nechapem čo si napisal? :D

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.