nakup baterky pro MBP 15″ (unibody 2008)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware nakup baterky pro MBP 15″ (unibody 2008)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    odklizec
    Účastník (Participant)

Caute,

Kupovali jste uz nekdo novou baterku pro MBP 15 (unibody 2008)? Pokud ano, kde a za kolik? Do Apple storu nebo k nejblizsimu Apple prodejci to mam kapku z ruky, takze predpokladam internetovy nakup.

BTW, mate nekdo zkusenost s neoriginal baterkama? Na ebay jich je plno, nektere se tvari ze „genuine“, ale prilis nizka cena (casto i polovina originalu), neni moc presvedcivy argument o originalite. Osobne se mi do nakupu neoriginalu moc nechce, i kdyz nektere se snazi presvedcit vyssi kapacitou. Ale riskovat odpaleni MBP nejakou smejdackou baterkou se mi moc nechce ;)

Diky za vase rady!

komfort
    Účastník (Participant)

ked sati do originalnej nechce tak ju ani nekupuj mam ten isty model MBP ale baterku zatial neriesim ale nasiel som ju tu http://www.swp.sk/Appl/WebObjects/SWPPub.woa/1/wa/showProduct?id=6056&wosid=pnhSyt0vHClEnKBYb7yelM&back=showRecentCategory neviem ci jeto dobra cena ale urcite jeto original…

odklizec
    Účastník (Participant)

Dik za info. K ne-originalum mam neduveru, ale zase znam nekolik neoriginalnich baterek, ktere jsou velmi kvalitni. Jen nevim jak je to u tech pro MBP. Ta kapacita navic by se hodila, ale riskovat poskozeni notasu se mi nechce. Dik za link, ale ten SWP se jevi poradne drahy. Videl jsem netu original baterku (novou) za 130USD vcetne postovneho sem, takze dam asi prednost tomu.

mrzo
    Účastník (Participant)

2 odklizec – skus ebay resp. dealextreme – daju sa tam najst bude china baterky do 30$ alebo ja som si nasiel aj udajne original bateriu pre MBW za 50$ (original u nas 177€). Treba citat hodnotenia ake maju ale nemyslim, ze by nejako mimoriadne hrozilo, ze ti aj ten neoriginal znici book, maximalne vydrzi menej sama baterka… Tak som si povedal ja a tak aj viacery tu na macblogu riesili. Ja rozhodne nemienim kupovat ten predrazeny original…

odklizec
    Účastník (Participant)

mrzo, presne ty za 50$ jsem kukal. Pisou sice ze „genuine“ ale moc tomu neverim, bez ohledu na 100% hodnoceni prodejce. Jednak maji vetsi kapacitu nez original a original je navic baleny v Apple krabicce. 170E bych samozrejme za novou baterku taky nedal, protoze to je cista zlodejna. Uz tech 157E u SWP je az moc. V civilizovanych zemich se prodava za 99GBP/129E.

LackoB
    Účastník (Participant)

Ja som kupil nie original na ebay a baterka je kvalitnejsia ako Apple original a stalo ma to 29$$, bol som akurat v USA, nechal som si to tam aj poslat a postovne bolo v cene. Moj 4 rocny MacBook je ako novy, co sa tyka baterky teda…

dzankou
    Účastník (Participant)

Suhlasim s LackomB
    Ja som kupoval uz dve. Jednu pred necelym rokom a druhu prednedavnom
    (MB a MBP) vsetky do 50eur.

odklizec
    Účastník (Participant)

LackoB/dzankou, tak prosim nevahejte a hodte link na zdroj, odkud jste kupovali. Urcite to oceni i dalsi nestastnici ;) Diky!

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.