na sme uverejnili ze vraj unikol fw 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software na sme uverejnili ze vraj unikol fw 3.0

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Rass
    Zablokovaný

pisu ze unikla finalna verzia http://mobil.sme.sk/c/4886943/applu-unikol-novy-firmware-30-pre-iphone-vyskusali-sme-ho.html precitajte si prvu vetu ..
    je to pravda alebo je to len developer beta verzia a su to hlupaci a zavadzaju?

Anonymný
    Neaktívny
    MartinM
    Účastník (Participant)

To tazko. Betatesteri dostali len dnes betaverziu s funkciou ako „find my iphone“, takze su to fotky z betaverzie, ktoru SME ani nevyskusalo, pretoze screenshoty su po cesky a slovencina uz v betaverzii je… Clanok bol mozno prelozeny len Google Translate alebo podobnym, lebo je doslovnou kopiou originalu z http://mobil.idnes.cz/applu-utekl-novy-firmware-3-0-pro-iphone-vyzkouseli-jsme-ho-pa0-/iphone.asp?c=A090610_170551_iphone_ada

Rass
    Zablokovaný

hej je to s ides …

Palihora: prepac….
    su to svine takto daco nazvat… to potom ja mam doma windows sedem ktoyeho finalna verzia unikla
    NEZNASAM MEDIA

raul
    Moderátor

sto pro nie final… To vidno, ze ten kto to pisal, ani nevie, co je apple.

marek
    Účastník (Participant)

ja mam tiez fw3 a mam pocit ze to je final, neviem co viac by do fw3 malo pribudnut ako mam teraz,
    mam pocit ze na konferencii dostavali fw3 a odtial je ta moja verzia, ale mozno sa mylim

vojtacz
    Účastník (Participant)

včera jsem si ho hodil do Touche, je to final. nebo tak aspoň vypadá :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

je to GM (gold master) .. to je nieco ako verzia ktora sa pravdepodobne stane finalnou. no este ju taky tyzden otestujeme a mozno nieco pozmenime. Pravdepodobne na 99% je to final. uvidime …myslim ze ani apple este nevie ci to je final alebo nie. lebo tie testy co robia teraz nanej, (push , find my iphone, atd. ) mozno budu neuspesne a budu tam msuiet nieco opravit alebo pozmenit… viac funkcii ale vo final nebude ako je v GM. Keby boh dal zeby ta posrata kamera sla na iP-3G !!!!

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.