Monitor + tablet

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Monitor + tablet

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #70623
    w3q
    Účastník (Participant)

    Ahojte, som začínajúci grafik a chcel by som si kúpiť niejaký ext. monitor a tablet. Aký by ste mi odporučili? Nechcem nič extra drahé, ale zase aby sa na tom dalo pracovať. Najradšej by som bol ak by ste uviedli vlastné skúsenosti, nie iba čítal som že je dobrý atď. Vopred všetkým ďakujem za pomoc.

    #220998
    thesilentman
    Účastník (Participant)

    Uved aspon priblizny rozpocet. Monitor urcite IPS alebo PVA, ziadne TNko. Z vlastnej skusenosti mozem doporucit DELL 2209WA, vynikajuci panel, ktory este stale nema v tejto cene poriadnu konkurenciu (ca 270 EUR), naviac ma 3 rocnu NBD zaruku, teda oprava u teba doma nasledujuci den, vacsinou rovno vymena za novy kus. S tabletom uz ale bohuzial neporadim.

    recenzia http://extrahardware.cnews.cz/dell-2209w-vs-eizo-flexscan-s2232w-e-e-ips-vs-s-pva

    #221000
    w3q
    Účastník (Participant)

    Vyzerá sľubne :). A ešte doplňujúca otázka: čo je lepšie kúpiť pri nedostatku finančných zdrojov ako prvé? Monitor alebo tablet?
    + aký máte názor na http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;12744 alebo http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;19828

    #221009
    gabonov
    Účastník (Participant)

    K tym tabletom je to tak ze ten bamboo A6 je dost maly a vacsine ludom vyhovuje vacsi tablet, takze je velka sanca ze by si ho chcel casom predat a prejst na vacsi a ten trust zase nema napisanu podpooru pod mac, ak by bola podpora isiel by som radsej asi do neho aj ked to nie je taka znama znacka ako bamboo

    #221010
    w3q
    Účastník (Participant)

    Pracujem na Windowse, som študent a na Maca teraz nemám takže zatiaľ by to bolo jedno, aj keď túžim po Macku viac a viac :D

    #221533
    w3q
    Účastník (Participant)

    UP :)

    #221537
    potkan666
    Účastník (Participant)

    tak si nekup ani jedno a doloz na bazarovy macbook :)

    a aby som nebol uplne od veci tak, najprv by som si asi kupil tablet, ked uz nejaky monitor mas. ak nie a pracujes na ntb tak potom najskor monitor.

    Z tabletov by som bral urcite Wacom a z monitorov nejaky dell alebo nejaky lacnejsi model EIZO. Tie EIZO su profi monitory, takze tam je cena trosku vyssia, ale da sa najst aj lacny model :)

    #221540
    keff
    Účastník (Participant)

    Na laciny EIZO se urcite vykasli, vsechny ty levne sou TNka, bral bych ten Dell s IPS, lepsi pomer cena/vykon. Velikost tabletu urcite zalezi od velikosti a hlavne rozliseni monitoru… ale s jakymkoliv aktualnejsim modelem Wacom rozhodne neudelas chybu.

    A na jabko bych se zatim vyprdl, podle me je uzitecnejsi poridit tyhle veci nez malinky MacBook z bazaru.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.