Miznutie súborov v os x?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Miznutie súborov v os x?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    majo212
    Účastník (Participant)

Nazdar ľudia, nezaregistrovali ste nejaký vírus alebo problém v el captain že miznu súbory?

Neviem čo sa deje ale mám pocit že mi z dokumentov/plochy/zložiek pomizli nejaké veci, sú tam proste viditeľné voľné miesta kde boli nejake veci a zrazu tam niesu(nepoprehadzovalo sa to len pretože vidno že tam je menej suborov/zložiek než bolo) no nemám momentálne šajnu čo mi tam chýba, zistim to asi vtedy keď to budem potrebovať.. :D

s pc som nič nerobil, nevymazával nič cez žiadne programy ani som nesťahoval nové programy

edit: momentálne sa mi v dokumentoch objavil nejaky subor s názvom photorec.ses s obyčajnou bielou ikonkou a nemam tiež šajnu ako sa tam objavil a skade

edit2: mám poprestavovaný cely macbook kurva, všelijaké nastavenia všetko sa pomenilo čo sa dalo, čo mam robiť ľudia? :D

????
    Účastník (Participant)

photorec.ses som videl ked som skusal nejaky program na obnovu zmazanych suborov. zatial miznutie suborov nejako nepozorujem. neni mozne, ze bol pri pocitaci niekto iny?

majo212
    Účastník (Participant)

program na obnovu som používal, ale asi tak 2 mesiace dozadu, objavilo by sa to zrazu teraz? :D

Nikto pri macbooku nebol určite, nemal kto, ale frajerka ma presvedčila začať pozerať seriál supernatural :D tak žeby to bol nejaky duch ? :O :D

????
    Účastník (Participant)

Takze nielen miznu, ale aj nove subory sa objavuju ?

majo212
    Účastník (Participant)

no objavil sa len jeden subor :D ale mám pocit že mi zmizlo viac.. :/ :D

Maroš Lukáč
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.