Microsoft Office 2011 for Mac

Domov Diskusné Fóra Ostatné Microsoft Office 2011 for Mac

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    kuryack
    Účastník (Participant)
    monicqa
    Účastník (Participant)

jezkovy voci, tak nova beta a oni vylepsia ikonky a splash screnn…

wlamik
    Účastník (Participant)

a k tomu tie ikony su podla mna dost hrozne

Xorpi
    Účastník (Participant)

No, prvý office for mac, čo nebude vyzerať akurát tak na grc… ešte ak výkon doľadia tak to bude zaujímavé. Uvidíme však, čo prinesie opäť Apple iWork 2010…

poper
    Účastník (Participant)

myslite, ze ked si kupim office pre win (krabicova verzia, licencia pre tri pc)
    tak mozem jednu pouzit aj pre mac office? dakujem

monicqa
    Účastník (Participant)

nie, mac office je uplne iny soft, co s win oficom ma spolocne jedine to slovo „office“…

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

@Fantomas21: …áno podporuje už makrá ale ak máš nejaké vytvorené vo Win Office tak ti tu nepôjde korektne…osobne vyskúšané…tiež som čakal na funkciu makro v 2011 ako soľ…a som zatiaľ sklamaný…možno je to preto, že je to zatiaľ BETA…tým jediným sa utešujem! :/

EDIT: makrá funkčné :)) …stačilo odstrániť diakritiku z príkazov priamo v BAS súbore!!! :))

…inak tiež mi vypísal, že BETA expired…má už niekto vyskúšaný ten patch na predĺženie? …na ako dlho sa to predlží…spôsob inštalácie PATCHu? podrobnosti…?

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

…dík moc dnes to skúsim aplikovať :)

Peko00001
    Účastník (Participant)

monicqa nie je to warez co sem davas?

raul
    Moderátor

tak trochu.. patch sam o sebe warezom nie je…

monicqa
    Účastník (Participant)

office 2011 je len beta, ktora sice nie je volne siritelna, ale ani sa nepredava, cize jej „ciernym“ pouzivanim nikto neprichadza o zisk. takze to je len taky light warez ;)

monicqa
    Účastník (Participant)

stalo sa niekomu z vas, ze pri spusteni niecoho z officu vam vyhadzuje chybu exc_bad_acces?
    robilo mi to na bete2, skusala som cely office odstranit, precistit, vsetko mozne, a robi mi to aj na bete3.
    nema niekto s tym skusenost, ze co pomoze?

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

…ahojte, tak makrá sú predsa len v 2011 funkčné a bežia presne tak ako v MS office…super vec…konečne!!!

…najprv mi nebežali, lebo som mal použitú diakritiku (mäkčene a dĺžne) v BAS súbore…po odstránení problém vyriešený a moje 2 hodiny ušetrujúce BAS makro fachá na 100% :)))

raul
    Moderátor

na co napr pouzivas makra?

monicqa
    Účastník (Participant)

som unesená! office for mac 2011 beta 6 sa spustí za 1,5 sekundy!!!

Xorpi
    Účastník (Participant)

tiež som skúsil beta 6 a páčia sa mi tam nové veci, ale iWork od Apple mi príde stále sympatickejší a rýchlejší a PREHĽADNEJŠÍ! Už som moc naučený na filozofiu ovládania Apple produktov, aby som sa zahadzoval s MS…

Najlepšie by bolo, ak by už konečne MS pochopil, že žijeme na slovensku a rozprávame po slovensky, teda okrem slovníku by to chcelo SK UI a nižšiu cenu…

monicqa
    Účastník (Participant)

nejde o zahadzovanie sa s MS. iwork, hoci ho mam rada a daju sa v nom vytvorit pekne veci, stale neponuka taku funkcionalitu, aku od kancelarskeho balika narocnejsie pouzivatelia vyzaduju.

gorky
    Účastník (Participant)

da sa v 2011 nastavit aby vyzerala ako 2008?

monicqa
    Účastník (Participant)

omg! to by na co komu bolo????

vojtacz
    Účastník (Participant)

Nemůžu si pomoct, ale je to přeplácaný a neintuitivní. běžně používám iWork a v něm je jak všechno po ruce, tak je to všechno takové – čistější, elegantnější.

Rychlost spuštění netuším, Word se mi spouštěl asi půl minuty, ale nejspíš bude chyba ne mém přijímači. Taky by nebylo od věci kdyby Word uměl importovat/otevírat soubory z Pages, takhle se na nějaký switch každý vykašle…(a když ne každý, tak aspoň já jo :) )

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.