Medialne centrum

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87392
    2bediesel
    Účastník (Participant)

    Caute, chcel by som od niekoho poradit. Mam MBP 2010 mid a zvazujem o kupe apple tv koli tomu aby som si spravil multimedialne centrum. Najprv som si sice kupil novy router netgear wndrmac a 1TB WD ext.hdd, lebo som si myslel ze ked si k mojej samsung tv dokupim wifi usb prijimac tak mi to pojde, ale potom som zvazil ze o 50€ mam apple tv a vyuzijem aj airplay mirroring s mojim iphonom. A teda otazka znie: mam si kupit tu apple tv? Myslite ze sa bude dat prehravat filmy aj priamo z toho ext.disku, alebo ich budem musiet konvertovat a dat do itunes a pustat z itunes z MBP? Ak by ste vlastnili vsetky tieto moje zariadenia tak ako by ste to spravili aby ste mali prezeranie medialneho obsahu na tv co najkomfortnejsie? Dakujem za odpovede.

    #319441
    ervin11
    Účastník (Participant)

    Ja mam mac mini na domace kino, uz roky. Nemozem si vynachvalit. Navyse moze sluzit ako domaci server, na stahovania, konverzie, time machine a zalohy a pod…

    #319442
    2bediesel
    Účastník (Participant)

    Aj nad tym som rozmyslal lenze to je +600€ :(

    #319445
    suley
    Účastník (Participant)

    ak trvas na airplay mirroring tak si kup apple tv. niekto tu ale pisal ze to seka :(
    ak len potrebujes najst idealne zariadenie, tak mozem doporucit LaCinema od LaCie
    http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10461
    bud pripojis externy HDD priamo k tomu, alebo ja si pekne cez wifi z NASka prehravam veci

    #319453
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Apple TV mam akurat na stream z iPhonu a iPadu. Ako MMC mam Philips HMP5000. Ten ako jeden z mala podporuje aj HFS+ a bez problemov prehrava filmy z TimeCapsule aj cez wifi

    #319454
    alfoldy
    Účastník (Participant)

    Ja mám AirPort Extreme, pripojený externý HDD, Apple TV 2G. Najprv to funkovalo cez iTunes, ale neskôr som spravil jailbreak a inštaloval aTV Flash (www.FireCore.com) a neviem si to vynachváliť :)

    #319464
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    ja pouzivam jailbreaknutu ATV2, filmy zdielam z macbooku ale planujem kupu nejakeho routra ktory ma moznost pripojenia EXT HDD a zdielat obsah odtial. aby som nemusel zdielat z macbooku. momentalne to chodi krasne. mam skuseneho 22GB avatara 1080p a ide to po wifi bez jedineho seknutia. ATV mam pripojenu LAN kablom kedze je pri nej hned router.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.