MBP-pár otázok

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MBP-pár otázok

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94604
    MacB
    Účastník (Participant)

    Chcel by som sa opýtať, že ako je to s tými čiernymi gumenými “podložkami”. Pred týždňom som si všímol, že ľavý dolný mám asi o cca 1-2 mm menší. Síce to nie je až tak cítiť, ale predsa je tam nejaký rozdiel (menšie “kývanie”, keď na to pritlačím), ako predtým, keď som mal všetky 4 rovnaké. Myslím si, že asi sa neoplatí kvôli tomu ísť reklamovať, že (ešte by som možno dostal aj nejaký výsmech, že kvôli takej blbosti idem niečo reklamovať)?
    Okolo displeja je niečo ako magnet, aby sa to pekne zavrelo, tiež aby tam nebola medzera medzi displejom a unibody. Ja mám však na ľavej strane menšiu medzeru, cca 2-3 mm, takže občas sa mi tam dostáva menší prach, keď to prenášam v púzdre. Ako je to u vás?
    Ešte jedná otázka, ako si môžem nastaviť pozadie plochy s vlastnými obrázkami? Tak, že by som ich mohol pridať do prednastaveného priečinku OBRÁZKY PLOCHY alebo naopak exportovať obrázky z toho priečinku do môjho vlastného? Ďakujem.

    #357496
    joer
    Účastník (Participant)

    veko na MBPRO ti nikdy nebude doliehat, zatvara sa to na magnet a je to tak nastavene aby sa ti neotlacala klavesnica na monitor

    Obrazky si mozes nastavit System preferences-desktop/screen savers no atam si das + a pridas si obrazky ktore mas v zlozke alebo kdekolvek

    Gumicky neries

    #357502
    MacB
    Účastník (Participant)

    Ale pokiaľ chcem pridať obrázok, tak sa mi to automaticky pridá do priečinku, kt. mám vytvorený, nie do toho predvoleného s tapetami od Apple. Tak neviem, či som to zle pochopil. :)

    #357503
    MacB
    Účastník (Participant)

    Rovno sa ešte opýtam, aby som nemusel zakladať novú tému. Moja nabíjačka na Iphone mi pred pár dňami prestala fungovať. Pokiaľ ho pripojím do zásuvky, tak sa mi nenabíja, ale pokiaľ to použijem ako USB, tak mi to nabiť ide. Telefón je ešte v záruke (Telek.), dá sa to reklamovať alebo tam stačí niečo urobiť, aby sa to dalo nabiť aj normálne.

    #357534
    palo s.
    Účastník (Participant)

    reklamovat, mne to tiez robila nabijacka a vymenili mi ju na pockanie v poluse tcom. aj ked to asi nie je pravidlom

    #357535
    christopher
    Účastník (Participant)

    To teda pravidlom fakt nie je. Ja som musel kvoli poondenym sluchadlam posielat cely iPhone.

    #357595
    joer
    Účastník (Participant)

    no obrazky si musis pridat manualne do priecinku Apple – to tam ti neprida automaticky: Library-Desktop Pictures a tam to uz das do coho chces. priecinky Nature, Animals atd.

    #357600
    MacB
    Účastník (Participant)

    V Library mám iba FontCollections, nič iné tam nemám. :(

    #357601
    MacB
    Účastník (Participant)

    Už som to našiel v “Knižnica”, ale tie obrázky sa mi nedajú nastaviť ako pozadie.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.