MBP 17 a particie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MBP 17 a particie

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

Čauko, 2x po sebe som spravil totalnu blbost, prvy krat ked som vytvaral particiu na windows cez BC som spravil 250 gigovu, win sa nainstaloval a potom jedneho dna som ju omylom zmazal, oukey, 250 gb v prdeli, ktore sa nevratili naspat… Dnes som instaloval win 2x dal som si particiu 100GB a počas robenia particie mi to zmrzlo a spadlo a tych 100GB to zozralo ale neurobilo particiu, čo mam teraz robiť? Poradte niekto prosím…

gman
    Účastník (Participant)

v disk utility tu particiu vidis? ak ano, tak ju zmaz a vytvor nanovo. resp v disk utility si pariticiu vies vytvorit aku len chces

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

praveze nie, ani jedna tam nie je a na hdd zmizlo miesto

eraserv6
    Účastník (Participant)

Na tvojom mieste by som zalohoval particiu so systemom na iny HDD a urobil cisty instal s preformatovanim celeho disku.

marian1292
    Účastník (Participant)

Daj disk utility a keď klikneš pravým tlačidlom nemáš add patrition, new patrition alebo niečo také

marian1292
    Účastník (Participant)

? Som zabudol

H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

No, spravil som si backup, praskol som tam snow leopardika a z backupu som si nechal obnovit applikacie (75GB), ostatne si uz si prekopirujem sam – ako hudbu a pod, lebo mi chcelo spravit 480GB obnovu a to ratalo aj s tymi dvoma nereal particiami ktore neexistuju ale disk o nich nesie info… Takze mam funkcny komp s aplikaciami a stale mi zostava 410GB, parada :) Dik za pomoc vsetkym

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.