MB Pro Retina 13 – Akcia Nay Elektrodom

Domov Diskusné Fóra Ostatné MB Pro Retina 13 – Akcia Nay Elektrodom

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Autor
    sleeperko
    Účastník

asi v tom maju chaos. Mne napisali:
    „ide o chybu, ktorú sme si nevšimli. Cena 879€ je pre model: APPLE MacBook Air 13″ i5 MD760SL/B“

ten je vsak uz teraz v akcii http://www.nay.sk/apple-macbook-air-13-i5-md760sl-b/d-341044-c-1545/

inspektorko
    Účastník

Presne toto som si myslel, ze je to akcia na MbookAir. Inak by som cakal aj aj od polnoci pred nay :)

mac_rookie
    Účastník

Mne odpisali po 24 hodinach ze to preveruju :)

mojemeno
    Účastník

Podla mna su teraz dost zmateny, z tolkeho zaujmu mozno naozaj hodia tu cenu, ze 879e ale len na prvych 10kusov :D a ostatny smola, ale mozte si kupit Air, alebo toto VAIO, chapete marketing…
    BTW tato akcia je realna ale hold len zakladna konfiguracia a cena 1099e. To sa mi moj Air s i7 a 8GB ram neoplati menit :(
    http://www.mzone.sk/macbook-pro-13-macbook-pro-13-retina-core-i5-2-4ghz-128gb-flash-5994

JFK.
    Účastník

ale prosím vás :D MBPro Retina za 850€? … to by prišli aj zo zahraničia ludia :D
    to nemôže byť pravda, samotný NAY by na tom prerobil :)
    hehe

Misiaccik
    Účastník

Znami volal znamemu a ten robi v nay. Je to preklep. Ale podla mna chceny. Uz som mal tak jedno sony vaio vybrane za super cenu po troch dnoch mi volali ze sa omluvaju ale ze im vytiekla klimatizacia a zrovna tento notebook im vytopilo…

mac_rookie
    Účastník

Dobrý deň,

chceli by sme sa Vam ospravedlnit za administrativnu chybu uvedenu v letaku, cena 879,- € sa vztahuje na model Apple MacBook Air 13″ i5 MD760SL/B.

Za sposobene neprijemnosti sa Vam ospravedlnujeme.

S pozdravom,

jozinecko
    Účastník

mozem sa aj tu opytat? je 4GB naozaj malo v tomto airbooku? tiez som tam volal a ze je to preklep, ale rozmyslam ci 8GB je naozaj taky rozdiel, v airbooku asi doplnit pamat neni mozne, ze?

JFK.
    Účastník

doplniť není možné nič, všetko je priamo na doske :D
    no ľudia asi si budeme musieť priplatiť a ísť do retiny (tí čo chcú teraz alebo na jeseň kúpiť nový Mac)
    lebo kupovať Air s 4GB pamäťou a 128 SSD je fakt asi kravina… sakra práce :D

shadower
    Účastník

ake necakane :) pisal som ze pojde o air kedze za tu cenu je vsade len v nayi je nanho akcia :D
    vymenit vies len flash pamat

bawy
    Moderátor

JFK. SSD v AIR aj v retine vieš bezproblémov meniť..

mayoxy
    Účastník

dobry maju marketing v NAYku :D

MoRFi
    Účastník

bawy: vies, ale kolko stoji ich ssd? zda sa mi ze maju iny rozmer a tvar takze maju aj „svoju cenu“ :)

janpavlik
    Účastník
    MoRFi
    Účastník

a som o nieco mudrejsi :)

mojemeno
    Účastník

janpavlik a mas to odkusane? Myslim, ci ten konektor je spravny, vsetko sedi, zapada do seba…Lebo neviem presne aky konektor pouziva apple a uz som rozmyslal nad upgradom SSD, ale tie ceny v servisoch su ze 300% :D

janpavlik
    Účastník

Bude to fungovat :-)

dfx
    Účastník

ten z alzy nebude fungovat v macbookoch :-)

janpavlik
    Účastník

Precoby nefungoval?

dfx
    Účastník

ma iny radic

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 49 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.