MacUpdate promo – Spring bundle 2010

Domov Diskusné Fóra Nezaradené MacUpdate promo – Spring bundle 2010

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)
    bawy
    Moderátor

Ach joo, keby tam tak bol VMware :(
    a ten websnapper videjko je humorné..v celom videu ukazuje to, čo má Mac os v sebe..stačí stlačiť v prehliadači cmd+i..ostatné neviem, nepoznám..

Rudolfo78
    Účastník (Participant)

:/ hlavne že pred týždňom som kúpil Parallels 5 za 80€, to je ako naschvál!!! :((

odklizec
    Účastník (Participant)

bawy, co mas proti Parallels? Podle mne funguje uplne skvele a neni problem si zkonvertovat VMWare virtualky na Parallels, pokud ti jde o tohle?

Ja tentokrat v tom baliku nic zajimave krome paralleles nevidim. A jelikoz mam parallels 4 a uvazoval jsem nad upgradem, asi to koupim takhle, protoze to vyjde o kousek levneji, nez koupit update z Parallels stranek. A treba nekdy prijdu na pouziti tech ostatnich apps? ;)

bawy
    Moderátor

odklizec: mám aj trial parallels, ale ja si neviem pomoct, ale mne to GUI nejak vobec nepasuje ja som si zvykol na wmvare a dufalsom ze bude v bundly :) a najlepsie s 1password tak snad macheist do parallels nejdem.

odklizec
    Účastník (Participant)

bawy: ja jsem byl z prace zvykly na VMWare, takze jsem prirozene chtel VMWare i na MBP. Ale pak jsem si nasel nejake testy s benchmarkama a Parallels zatim VMWare valcuje snad uplne ve vsem. Mrkni si vysledky:
    http://www.mactech.com/articles/special/1002-VirtualizationHeadToHead/index-007.html

Takze byt tebou, radeji si zvyknu ;) Ono to pouziti GUI stejne nakonec omezis na start a ukonceni virtualky a nic vic v podstate nepotrebujes. Nastavis to jednou a uz frcis. Ja uz ani nevim, kdy jsem naposled nejake nastaveni v Parallels menil? ;)

bawy
    Moderátor

Ach jaj :) tie výsledky..sú lákavé..asi do toho nakoniec pôjdem

Kaliver
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.