MAcbook Unibody

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MAcbook Unibody

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65464
    Gigi
    Účastník (Participant)

    Zdravim, uvazujem nad kupou noveho mac-u. Chcel by som sa Vas spytat, ci je backlit (podsvietenie klavesnice) na vsetky unibody modeloch? Najradsej by som chcel 15,4″ macbook pro. Je backlit na vsetkych tychto modeloch? Thx

    #180223
    benko
    Účastník (Participant)

    zrejme mas na mysli macbook pro (notebook), a nie mac pro (desktop).

    ano, vsetky akutalne 13,15,17 palcove macbooky pro maju podsvietenu klavesnicu.

    jedine Macbook (ten biely plastovy) to nema.

    #180224
    pito
    Účastník (Participant)

    a ja len dodam ze podsvietena klavesnica je totlane genialna vec :-) Kedysi som rozpraval ze aka kravina, ale raz som skusil pracovat v tme… Ja uz by som notebook bez podsvietenej klavesnice ani nechcel, vlastne aj iny ako MacBook Pro nie…

    #180226
    bawy
    Moderátor

    pito: 100% súhlas..keď môj spolubyvajúci zobral moj služobný book toshibu..a zhasol svetlo tak sa ma pýta, kde sa rozsviecuje klávesnica… :D, že neverí, že to ten book nemá, že bez toho sa nedá fungovať :)

    #180286
    Gigi
    Účastník (Participant)

    thx, no hej, mal som na mysli macbook pro :D, a obycajny macbook unibody ma backlit?

    #180288
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    Macbook White podsvietenu klavesnicu nema…

    #180301
    Baron
    Účastník (Participant)

    ja mam macbook unibody…asi myslis Macbook unibody co boli verzie este pred MBP 13…tam podsvietenie nieje…jedine natom vyssom modeli:)…co bol 2.4ghz…ja mam moj macbook unibody 2.0…a co sa tyka podsvietenia tak vazne mi nechyba….po prve preto lebo pisem bez toho ze sa pozeram na klavesnicu:)….a podruhe ze jas displeja mi osvieti klavesnicu takze vidim vsetko:)….ale samozrejme ze je to vyborna vec ale ked to macbook napr nema ako novy biely tak mi to vobec neprekaza a nevidim to ako prekazku:)

    #180304
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    Zda sa mi, ze si treba ujasnit pojmy.

    Unibody je aj aktualny MacBook White. Je to typ konstrukcie:)

    #180307
    Baron
    Účastník (Participant)

    ved jasne ja viem….ze us aj ten je unibody….ale tie macbooky unibody sa premnozili:D…sak aj stary macbook aluminium je unibody, aj terajsi macbook white je unibody a niektory dokonca nazivaju aj macbook pro unibody tak us niekedy je v tom gulas:)

    #180315
    jveres
    Účastník (Participant)

    Baron: a nieje snad MBP unibody?

    #180321
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    Vsetky aktualne notebooky su unibody. Preto to v nazve nema co hladat:) Existuje iba MacBook, Macbook Pro.

    Takisto nie je ziaden iPhone 2G, a pod. Mame iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS. That’s ALL!!!:)

    #180330
    Baron
    Účastník (Participant)

    ved jasne ja viem:)….okej ja vas chapem:)

    #180331
    danocoys
    Účastník (Participant)

    To ste tu uz vsetci nadobro totalne zosaleli?? To sa tu v poslednom case nejak moc rozmahaju hlupe temy.. unibody – pozreli ste si Keynote kde bol predstaveny prvy MAC unibody? Tak potom viete v com to unibody je (to video kde zobrazju vyrobu z jedneho kusa hlinika je perfektne).. Uz len ked si to prelozite tak si moze priemerne inteligentny clovek domysliet co to asi tak moze byt.. A nechapem ci ste vsetci uz tak strasne lenivi ze si nemozte pozriet tie tech. spec na original Apple strankach, pricom su fakt prehladne.
    Nechcem sa nikoho dotknut ale toto je uz troska tuhe kafe. Ked dakto hlada radu od skuseneho uzivatela alebo postrehy z pouzivania.. to beriem.. Ale pytat sa na kraviny.. Tak to je na mna privela. A mrzi ma ze to tu takto ide dole vodu. Som myslel ze po tych ohlasoch sa to tu troska ozdravie.

    #180332
    raul
    Moderátor

    suhlasim…

    #180336
    igi-s
    Účastník (Participant)

    Pytaniu sa na kraviny sa snad ani neda vyhnut, pokial existuju taki, ktori na tie kraviny aj ocividne radi odpovedaju. Ja zasnem nad tymi, ktori na tieto otazky dokola odpovedaju.

    #180352
    miso13
    Účastník (Participant)

    A mne sa velmi paci ako sa predbiehate v tom, kto nad cim viac zasne. Nikto necaka odpoved prave od Vas, tak neviem preco sa rozplyvate nad tym, ci je dana otazka hlupost alebo nie.
    Je tam toho, ze sa niekto spytal. Niekto si najde na stranke, niekto na googli, niekomu je to jasne hned a niekto sa spyta.
    Igi-s mam si kupit biele hrube ponozky alebo cierne tenke? Nie je toto kravina? Nic ti to nepripomina?

    #180353
    raul
    Moderátor

    miso13: uroven fora je dana hlavne uzivatelmi. Ak sa budu tolerovat uzivatelia, ktory chcu forum “jednorazovo zneuzit”, rapidne klesne aj uroven fora, co sa uz aj z casti stalo. To ma za nasledok znechutenie uzivatelov, ktori by chceli, ale hlavne maju cim poradit. Preto ano, je dolezite, ci je dana otazka hlupost, alebo nie.
    igi-s: ja sa castokrat snazim odpovedat a zaroven poukazat napr. na moznost vyhladavania – mozno vo svojom optimizme, ci naivite dufam, ze to pomoze. Ale zrejme keby som mal moderatorske prava, polovica prispevkov by bola premazana…

    #180371
    igi-s
    Účastník (Participant)

    miso13 > Ci kupit biele alebo cierne ponozky? Ano je to kravina a na fore to nema co robit. Ja som sa nikde nepytal, ci si mam kupit strieborny alebo zeleny iPod Shuffle, pretoze ku tomu smeruje Tvoja nepodarena analogia. Ak narazas na moju otazku, ci si kupit 2,26 alebo 2,53GHz MBP, alebo si kupit novy MBW ci stary MBP, tak to je podla mna akasi anketa – zber udajov a nazorov ich uzivatelov a navstevnikov fora. Mne ta diskusia pomohla a verim, ze aj inym. Je to presne tak ako pises. Niekto pogoogli a za 20-30 sekund najde a niekto minutu a pol vytukava prispevok do fora. Ak ide o temu, kde sa porovnavaju dva modely, ich ceny, vlastnosti, chybajuce funkcie ci konektivita medzi nimi … (ano aj to sa da vygooglit) podla mna je to ine ako vsetkym prinosna a velmi vystizne nazvana tema “MAcbook Unibody” v ktorej sa diskutuje o tom, co je vlastne to Unibody? Taketo temy toto upadajuce forum posuvaju len tam, kam uz istu dobu smeruje.
    raul > Ano, evidujem ze sa snazis a aj to, ze poukazujes na pouzitie vyhladavania v prvom rade. Mam vsak pocit, ze (podla prispevkov, vyjadrovania sa, pravopisu i odbornosti) priemerny vek navstevnikov tohoto fora klesa zo dna na den. Ked sa ku tomu prirata este v podstate nemoderovanie diskusii, takto to vyzera. V normalnom fore by to vyzeralo tak, ze dotycny napise svoj vsetkym prinosny prispevok “MAcbook Unibody”, moderator mu na to napise odpoved, alebo pocka na odpoved od ineho, upozorni ho na moznosti vyhladavania, odvolavajuc sa na dobre spracovane pravidla prispievania do diskusie a temu zamkne. To by vsak tu museli byt moderatori a jasne dane pravidla. Nik nemoze cakat ze v dnesnej dobe sa budu diskutujuci spravat len podla svojho citenia alebo ze diskutujucich budu moderovat diskutujuci, ktory kazdy moze mat inak nastavene svoje vnutorne pravidla toho, co sa na fore moze a co nie.

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.