Macbook pro – PROBLEM – External Monitor

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook pro – PROBLEM – External Monitor

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #515991
    whitePetrof
    Účastník (Participant)

    Ahoj macblog.

    Potreboval by som poradiť s problémom ktorý ma znervózňuje kedže súrne potrebujem na prácu ex.monitor. Keď pripojím DELL monitor cez vga-redukcia do macbooku, nič sa nestane. Macbook preblikne, začne brutálne sekať kurzor (prakticky sa ním nedá nič robiť). Ex.monitor zostáva nadalej čierny. Je pravda že to nieje úplne najmladší monitor ale doteraz som s tým nemal problém. Môže za to upgrade na vyšší OS?

    S druhým monitorom od kolegu to fičí bez problémov ale je pravda že tam som vtedy mal zapojenú jeho redukciu k macu. Takže netuším kde môže byť problém… Mac? redukcia? Monitor? Všetko? :D

    Ďakujem za pomoc

    #516003
    lukasmac
    Účastník (Participant)

    Urcite by som skusil vsetko, pokial mas taku moznost. Ale najviac to vidim v tej redukcii. Urcite upgrade netreba.

    #516149
    whitePetrof
    Účastník (Participant)

    Takže. Nechápem čo sa stalo, mal som dve úplne rovnaké redukcie. Dal som druhú a išlo to. Ale iba deň. Potom znova čierna obrazovka, sekanice, nefunkčnééé.

    Nieje to v redukcii. Viete niekto recept čo s tým? :(((

    #516157
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #516174
    whitePetrof
    Účastník (Participant)

    Nejedná sa o orig.reduckie. Sú to lacné verzie z aliexpressu. Najskôr fungovali keď som kúpil, potom som ich dlho nepoužíval a medzičasom dal vyšší OS. Keď som sa k nim vrátil, nešli, iba teraz pár dni dozadu jedna fungovala deň.

    Kúpiť origo? Kolega má tie isté, spolu sme objednávali, má ale iný ex.monitor a funguje to úplne bez problémov. Keď som na jeho redukcii a monitore tak mi to tiež ide v pohode.

    #516208
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #522925
    TomasVT
    Účastník (Participant)

    Ahoj. Podarilo sa ti tvoj problém vyriešiť? Mám rovnaký problém s mojim MBP13″ 2011 a 27″ ultrawide externý monitor od LG ktorý som používal denne bez akýchkoľvek problémov až do vydania aktualizácie macOS na HighSierra. To že by to mohlo byť v aktualizácii som si najprv neuvedomil a hladal som problem v nastaveniach, potom v kábly (používam miniDVI-DisplayPort). Skúšal som aj redukciu miniDVI-HDMI so spomínaným motitorom aj dvoma TV Samsung, no neúspešne. Vďaka za tip

    #526845
    Miroff
    Účastník (Participant)

    Zdravím. Mám ten istý problém. Našiel niekto spôsob, ako to vyriešiť? Po zapojení macbook  začne úplne sekaťm potom prestane a nič sa nedeje. Ten istý monitor funguje na windowse bez problémov.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.