macbook pro – nabíjanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware macbook pro – nabíjanie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #80510
    petka
    Účastník (Participant)

    mám macbook pro (2010) a občas keď ním prudšie pohnem, sám od seba sa vypne. potom keď ho zapnem, nefunguje mi pár hodín nabíjanie (nesvieti zelená kontrolka pri konektore) a stáva sa mi to stále častejšie a častejšie a tá kontrolka mi svieti už naozaj málokedy (ani sa mi nezobrazuje, že sa nabíja keď je zapojený)…

    skúšala som už veľa zástrčiek a nič. vôbec neviem čo to je a už mám z toho dosť nervy. neviete čím by to mohlo byť? mám ho asi 3-4 mesiace (nie je zo žiadneho bazáru, ale normálne kúpený v obchode)

    #281846
    rre
    Účastník (Participant)

    Jednoznačne servis. Netreba váhať, lebo čím skôr tam pôjdeš tým lepšie. Môže to byť niečo s baterkou ale aj niečo iné. Takže naozaj neváhaj.

    #281847
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    alebo ti riadne drbol ;)

    btw. preco s nim “prudsie” hybes preboha??sak ho znicis chudaka, to vies ze v nutri su pohyblive casti (napr citacia hlava) ktore mozu seriozne poskodit niektore komponenty (napr disk) ? a hlavne z tohto dovodu sa book prenasa tak, ze ho uspis,pockas kym zacne “dychat” a az potom s nim pohnes (odpojis citaciu hlavu) ?

    #281892
    petka
    Účastník (Participant)

    nedrbol, o tom by som asi vedela. prudšie znamená, že som ho mala na stole a presunula som ho o 5 centimetrov a vypol sa.

    skúsim ten servis, ďakujem.

    #281897
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Kludne aj prelomeny kabel. Skontroluj kabel na nabijacom zdroji ci nemas porusenu izolaciu alebo nie je na nom “uzol”. Mne sa uz take nieco stalo. Ak by si nieco take aj nasla, neviem neviem co ti povedia v servise.

    #281911
    petka
    Účastník (Participant)

    kábel nie je prelomený, to bola prvá vec ktorú som skontrolovala. ach jaj, to len mne sa môže macbook pokaziť..

    #283624
    petka
    Účastník (Participant)

    ak by sa stalo niekomu niečo podobné – tak som ho teda bola zaniesť do obchodu, zobrali si do servisu iba nabíjačku a nakoniec ju vymenili za novú lebo vraj to bol chybný kus. a už sa mi vôbec nevypína. happy end

    #291597
    effiks
    Účastník (Participant)

    pekne ;) ako som to cital tiez som ti hned chcel napisat ze zober nabku do servisu kym je v zaruke tak ti ju vymenia. inak davaj bacha na nu a ked budes zmotavat ten kablik tak nikdy tak ze ho pri samotnej krabicke na fest zalomis ale naopak nechaj ten kablik dychat tznm. ze sprav take ucko teda nechaj 5 cm rovno trcat kabel a az potom ho zacni omotavat.
    zabranis tak zalomeniu.

    #297068
    Csaba Gyori
    Účastník (Participant)

    presne toto sa deje s mojim macbookom pro 2011 teraz.. vypina, nereaguje na nabjacku.. ja len nechapem, ze ked je chyba v nabijacke preco vypina? preco neprepne na bateriu, ale jednoznacne idem do servisu v ke. snad mi pomozu! :)

    #300484
    Csaba Gyori
    Účastník (Participant)

    tak bola to nabijacka.. vsetko funguje dalej :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.