Macbook pro Late 2007-Pamät pomoc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook pro Late 2007-Pamät pomoc

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Christian
    Účastník (Participant)

Zdravim,mam Macbook pro konkretne tento

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/stats/macbook-pro-core-2-duo-2.4-17-santa-rosa-specs.html

A chcel by som vymenit ramku no neviem jak to pri appli chodi.Konkretne neviem ci mozem kupit hocijake pamäte alebo take co su “robene” pre apple.

http://www.alza.sk/corsair-4gb-so-dimm-800mhz-d115480.htm chcel by som tento model no nema pri sebe poznaku ze by bol pre apple

dakujem za pomoc :-)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Vobec sa netrap s tym, ci su pre Apple, alebo nie… znacku si vyber podla osobnych simpatii, ale radsej nekupuj 800 MHz. Povodne tam boli 667 MHz a toho by som sa drzal. MacBook white z toho roku napriklad 800 MHz nezoberie (jedine v kombinacii s modulom 667).

Christian
    Účastník (Participant)

Dakujem za radu . A s tou frekvenciou to uz nejak domyslim a z vlastnej skusenosti viem ze aj starsi komp v ktorom boli original 667 a vymenil somto za 800mhz tak to bezalo perfektne :-)

babo
    Účastník (Participant)

no ale to je na Apple prave ine, pozor na to! Naozaj vyssia taktovacia frekvencia ako ma zbernica moze byt problem.
    Najdi si na nete od predajcov tretich stran, ktore ponukaju do tvojho Macbooku a kup si jednu z nich. Nehovorim, ze to nebude fungovat, ale zo skusenosti tiez mozem povedat, ze niekedy nefunguje (podobne ako Drevoplech).

Christian
    Účastník (Participant)

Som to skumal na forach a vsade su s 800mhz len problemi.Tak ze sa musim uspokojit s 667, co ma moc netesi
    ale dakujem moc ste mi pomohli.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Christian, inu moznost ako uspokojit sa s 667 MHz naozaj nemas. Ono, aj keby ti to fungovalo s 800 MHz ramkami, tak tie moduly budu vzdy bezat iba na 667. Pretoze to je maximalny takt pre zbernicu tvojho stroja. Nic by si nevyhral s ramkami o vyssej frekvencii.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.