macbook pro a externy monitor

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware macbook pro a externy monitor

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Tomas128
    Účastník (Participant)

Zdravim mam vplane kupit externy monitor k macbooku pro. Cisto len preistotu moze byt nejaky problem s konektivitou alebo nieco? samozrejme redukciu na HDMI mam. A uz ked pisem zatial mam vyhliadnuty zdruhej ruky Benq RL2450HT za 80. Chcem to len na beznu pracu net a podobne + film + hry niekedy. Viem ze je to len TN ale mohlo by to stacit ?

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Za 170 mas IPS od Dellu s LED podsvietenim a zarukou 2 roky. Cokolvek bez LED a IPS by som nikdy nekupil, to jedine zadarmo

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

TN – biela bude mať nádych žltej (osobná skúsenosť), má iný pomer strán ako MBPro a rozlíšenie je len Full HD.

M@thew
    Účastník (Participant)

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=04&sku=320-2676 toto používam, máme aj variantu s 23″ a super :-)

Tomas128
    Účastník (Participant)

dik za rady ale precital som si ich trosku neskoro :D….ale tak ked tak ho posuniem dalej…len vcera som ho mal pripojeny vsetko islo v pohode dneska rano tiez restartnem macbook a uz nenabehol netusim ci to moze mat nejaku spojistost ale ked ho spustim „pusti sa zvuk“ ponabiehaju biele texty (2 stlpce ako ked je ine rozlisenie ako povodne) a dalej sa nic nedeje ….ked drzim alt a pustim windows tak ten nabehne

Tomas128
    Účastník (Participant)

problem vyrieseny resetom PRAM len trosku ma to znepokojilo cim to moze byt sposobene?

strycek2
    Účastník (Participant)

osobne požívam MB Pro with Retina + 27″ LED IPS DELL + 21,5″ LCD TN AOC a pozerať na to TNko je celkom za trest…inak s konektivitou nikdy problém nebol, obidva displaye idú cez miniDP

Tomas128
    Účastník (Participant)

ja len ze ci nahodou aby som nekupil a bude mi stat doma racej som sa opytal….a co ja viem neni to az take zle najskor sa mi zdali trosku divny obraz oproti obrazovke MB pro nie retine ale tak MB ma celkom kvalitnu obrazku si myslim ale neska uz uplne v pohode …este by som mal otazocku pouzivam apple klavesnicu s kablom bez numerickej casti a neda sa nejakym sposobom „nastavit“ na klavesy gesta z trackpadu alebo nieco na taky sposob?

hore su 2 na F3 a F4 len zaujimalo by ma hlavne take ako sa dostat „medzi ikony“ a nahradenie pohybu 3 prstov dole….prepacte za velmi lajicke vyjadrovanie :D

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.