Macbook Pro a čierna obrazovka – Rady pre ľudí.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Pro a čierna obrazovka – Rady pre ľudí.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #59539
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tak po dlhsom case sa znova dostavam svojim Macbookom pro na toto forum. Chcem sa s Vami podelit so svojimi skusenostami po tom, co mi pred 3 týzdnami vypovedala sluzbu graficka karta.

    V minulosti sa uz na fore pisalo
    http://forum.www.macblog.sk/discussion/4897/3/nvidia-chybne-chipy/#Item_7
    https://www.macblog.sk/novinky/apple-priznava-chybu-s-grafickymi-cipmi-nvidia-v-macbook-pro-1389.html
    http://support.apple.com/kb/TS2377
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1727530
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=6452516

    Problem : ak Vam zacne blbnut obraz farbami, zasekavat sa prehravvane video, pri bootovani naskocia rozne pasi cez obrazovku alebo nieco ako : http://www.flickr.com/photos/28516734@N05/sets/72157606141870377/
    a problem sa postupne prepracuje do stadia ciernej obrazovky, tak s najvacsou pravdepodobnostou mate chybnu graficku kartu.

    Na to pomoze len jedina vec, poslat notebook na vymenu maticnej dosky / logic boardu. Ja som kupoval v USA svoj notebook a po 14 mesiacoch zlyhal aj ten moj. Nastastie v tomto pripade spada notebook pod Extended warranty, takze to vymenia na slovensku za novu bezplatne.

    Dodatocne informacie :
    – zistil som ze podobnym problemom sa zaoberalo uz viac ako 100.000 vlastnikov MBP. Je nas kopec, co ma rovnaky problem.
    . na zahranicnych forach vsetci chcu od servisu tzv.Rev.2 Logic board, co by mala byt revizia Logic boardu povodneho, co sa kazil (niektori v USA boli na vymene 3 a viac krat)

    Riesenie problemu.

    Pomoze len vymena Logic boardu. Na slovensku som pisal na vsetky online shopy, co som nasiel na webe, ozvali sa mi 3 shopy a tie ma linkovali na firmu CCC z bratislavy. Poslal som tam svoj macbook pro a po par dnoch sa mi domov vratil opraveny. Nie som si isty, ci to je rev.2, akokolvek, slape notebook a to je hlavne.

    Vzhladom na to, ze po svete mozete narazit na roznych servisakov (viz nasledujuce velmi velmi zaujmave citanie : http://www.mymacbookprosucks.org/ )..

    … chcem sa touto cestou podakovat Firme C.C.C. za promtne a kvalitne vybavenie mojej reklamacie. Neberte toto ako reklamu, proste v dnesnej dobe sa toto casto nevidi.

    Este raz dakujem a dufam tymto pomozem ludom, co maju macbook pro a rovnaky problem, nech im usetrim hodiny hladania na webe.

    J.Kompan

    #136245
    naRky
    Účastník (Participant)

    dakujem :)

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.