Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › MacBook Pro 7.1 – vypina
- Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 3 hlasy, a bola naposledny upravená pred 13 years, 1 months od
dzankou.
-
AutorPríspevky
-
9. júna 2012 o 20:15 #86492
sarvi
Účastník (Participant)Zdravicko
Dneska sa mi prihodil taky problemik. Mam ako som uz uviedol Macbook Pro 7.1 a dneska rano som ho zapol a asi po hodine sa mi vypol sam od seba potom po zhruba 4-5 hodinach to spravil zase… Ked som ho zapol vsetko bolo v povodnom stave dokonca aj stranka ostala nacitana akurat pol obrazu chybalo v okne Safari a ked som ho minimalizoval a maximalizoval tak bolo cele vsetko nacitane tak ako predtym… Zaruka mu bude teraz niekedy koncit ak uz neskoncila musim to skontrolovat… Stava sa to, mam pomaly rozmyslat nad novim alebo je to len nejaka mala chyba? MBP je v 100%nom stave staram sa onho je ako novy… Neviem ci je to dobre ale mam ho stale na adaptere touto cestou by som sa chcel rovno spytat ako na tom su baterky ked sa moc nepouzivaju nicia sa ci je to vpohode ? Asi pred rokom zhruba mi jedne jediny krat zamrzol ked bol prehriaty inak stale fici ako novy akurat dneska mi to dva krat takto vyplo tak neviem co s tym ci tom mam dat preistotu reklamovat alebo ???
9. júna 2012 o 22:04 #313909sarvi
Účastník (Participant)Teraz sa mi to stalo treti krat neviete mi s tym prosim niekto pomoct ?
9. júna 2012 o 23:35 #313918Andreso
Účastník (Participant)http://download.cnet.com/Temperature-Monitor/3000-2094_4-41089.html Napíš nám, aké máš teploty hlavne pri IDLE. Ale aj tak, keď budeš mať záruku ešte platnú, hoď to na reklamáciu.
S baterkou je to tak, že je dobré ju sem-tam odpojiť z adaptéru, stávajú sa situácie, keď sa batéria ¨nafúkne¨. Tvoj problém ale s batériou nebude mať nič spoločné.10. júna 2012 o 1:32 #313927sarvi
Účastník (Participant)Battery & Battery position 1,2: 35
CPU A Proximity: 56
CPU A Temperature Diode: 62
CPU Core 1: 60
CPU Core 2: 58
Left Palm Rest: 34
Main Heatsink 2: 53
Northbridge Chip: 60
Northbridge Chip: 70
(je to tam dva krat neviem preco su rovnake)
Northbridge Position 1: 50
SMART Disk: 37Po tom mi zamrzol este dva krat skoro hned po sebe a teraz 2 hodiny nic fakt neviem cim to moze byt a skusal som ale nevyzera ze by bol prehriaty hocikedy ked som pozeral nieco ces youtube alebo iny flash tak vtedy sa viacej prehreje teraz co sa tyka teploty na dotyk sa mi zda normalny ale nevyznam sa moc v tychto hodnotach…
10. júna 2012 o 7:16 #313930dzankou
Účastník (Participant)Skus sa pozriet v Systemové nastavenia/Setric energie/“Automaticky restartovat ak pocitac prestane reagovat“
odfajknutmas ho na baterke alebo na nabijacke?
ak je na baterke
pozri kolko ma bateria cyklov a aky je je health status, pretoze zvykne to robit aj bateria ked jej cykly prekrocia nejaku hodnotu…
napis potom viac11. júna 2012 o 17:54 #314069sarvi
Účastník (Participant)Baterkou to urcite nie je a to nastavenie mam vypnute… Bateria ma este 88% takze je akoby bola nova po dvoch rokoch… a teras posledne dva dni mi to nerobi tak neviem preco mu haprovalo… asi ho dam aj tak reklamovat ked pridem domov na vikend… uvidim ako na tom bude zaruka…
11. júna 2012 o 19:02 #314073dzankou
Účastník (Participant)no bateria na jednom z macbookov (nie pro) toto robila po roku
pocitac ukazoval bateriu cez 90% ale mala vela cyklov tak to vypinalo -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.