- Toto téma obsahuje 28 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Macbook pro 15 – otazky ohladom kupi
Uz som sa rozhodol. Kupim 15tku s i7 a s matnym displejom tu na SVK. Som si isty, ze to je svizny notebook, a ked mu zacne dochadzat dych po par rokoch, vymenim hdd za ssd, ktore uz isto budu mat dostupnejsiu cenu. Po dalsich par rokoch bud vymenim RAM za 8gb alebo rovno predam notebook a kupim uz druhy.
Len pockat na nejaku tu dobru zlavu
zlava nebude, ;) a tiez som mal plany ze i7 — ale pokial nepracujes s videom vyuzitie nevidim a na slovensku ta to vyde na dost tis eur, cize zalezi len od teba ci na to mas … inak i7 strasne hreju …
S videom obcas pracujem a dokupim si chladiacu podlozku.
Aj ja som pocul ze i5 dost hreje a aj som sa toho bal, ale najviac sa mi ho podarilo rozpalit na 82 stupnov, potom pustil vetraky naplno a kleslo to na 76-78. A to boli vsetky 4 jadra vytazene na 95-98 percent asi 30 minut.
mbp má stále len 2 jadrá …
Fyzicky ano, virtualne nie…
termix?toto mi vysvetli prosim ta :) o tomto pocujem prvy krat :)
termix mal pravdepodobne na mysli 2 fyzické jadrá, ale vďaka HT (Hyper-threading) sa CPU tvári ako keby mal 4. Znova sa Intel vrátil k tejto technológii ktorú uviedol vlastne pre masy užívateľov v CPU Pentium 4. Samozrejme už pred P4 ju využival u serverových CPU.
Pri kupe Macu u nas v iBite Nitra plati zaruka 2 roky na uzemi v SR v kazdom autorizovanom servise (napr. CCC v Bratislave) a 1 rok medzinarodne.