MacBook Pro (15 a 17 palcovy 2010) : neda sa vybrat Intel HD grafika v  systeme Windows

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro (15 a 17 palcovy 2010) : neda sa vybrat Intel HD grafika v  systeme Windows

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Huto
    Účastník (Participant)

Pekny den
    o automatickom prepinani grafickych kariet v novych macbook pro 15″ a 17″ osadenych i5 a i7 v MAC OS X vieme a zevraj to funguje pekne. Co ma trochu trapi ako to bude fungovat vo windows cez parallels desktop. Nasiel som aj fora kde sa tomu venuju ale nemam v tom dost jasno. Ked nebude mozne prepinat grafiku vo win tak ktora grafika bude preferovana? A hlavna otazka ked bude stale aktivna M330 tak aky velky vplyv to bude mat na vydrz macbooku pro? Ma niekto uz takyto macbook pro doma a vie do tohto vniest trochu svetla. Nizsie su linky na diskusie. Vdaka.

http://support.apple.com/kb/TS3295

http://www.macrumors.com/2010/04/16/new-15-inch-and-17-inch-macbook-pro-restricted-to-discrete-graphics-in-windows/

Vojtin
    Účastník (Participant)

to nikoho nezajima, macbooky jsou pro osx ne pro windows, kup si acer nebo dell

wlamik
    Účastník (Participant)

Podla mojho nazoru, ked nebude mozne prepinat, tak bude preferovana ta silnejsia.

to vojtin:
    krot vasne, windows tu pouziva vacsina fora but v bootcamp alebo v Parallels, je to totiz dost casto nutne

termix
    Účastník (Participant)

Ja som sa docital ze vo Windows pouziva M330 cez bootcamp, ale ako je to v Paralles alebo VmWare, to netusim. Ale obavam sa, ze rovnako.

A co sa tyk vydrze, tak ocakavaj tak o 2 hodiny mensiu v Mac OS. Vo Win bude vydrz tak niekde medzi 4-5 hodinami.

Anonymný
    Neaktívny

Parallels a VmWare pouzivaju pre grafiku vlastny driver (Parallels ho nazyva Parallels Display Adapter(WDDM)),cize aj vykon klesa, lebo nevyuzivaju graficke moznosti naplno.Ale na kancelarske a menej narocne ucely postacuje.

Anonymný
    Neaktívny

dle meho nazoru, pokud ma byt prepinani pred startem systemu (hlavniho tedy Osx – tedy toho kvuli kteremu tu vetsina fora je – ne jak tvrdi WLAMIK kvuli sraci z redmondu), tak v te parodii na OS (rozumej m$) se bude propagovat ta ktera je aktualni v OsX. Z toho co jsem cetl, jsem vyrozumel, ze ta druha je vypla, tedy ji neni mozne priradit.
    Pokud i parallels pouziva virt VGA driver (tak jako vmware) tak palihora ma pravdu.

wlamik
    Účastník (Participant)

ja som vobec netvrdil ze je tu formu koli windows! , sam pouzivam v 99% OSX, ale reagoval som na prispevok toho typu, ze ked niekto potrebujem pomoct v MBP s windowsom, tak je na to reakcia kup si iny pocitac. Je to sice forum o OSX, ale ked sa chces spytat nieco ohladom windows na apple stroji, tak by ti na inych forach moc nepomohli. Sa uz preboha trocha zamyslite a nebudte totalny fanatici

termix
    Účastník (Participant)

Suhlas, pre vacsinu ludi je Windows nevyhnutny pri praci (sam som prikladom :)).

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.