Macbook Pro 13″ vs DELL vs SONY

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Pro 13″ vs DELL vs SONY

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    Účastník (Participant)

augusto tých 102° si netreba všímať … Je to chyba môjho modelu (zle priliehajuci chladič, nerovnomerne nanesena pasta, alebo niečo podobne…). Takže teploty nad 100° nie su u MBP 13″ bežné, tak ako pisal bawy teplota nepresiahne v max. zaťaži 90° …

Serpantes
    Účastník (Participant)

nesuhlasim Peterson, moj novy MBP 2,24 tiez najprv taha do 103C az potom zapina vetranie

krondo
    Účastník (Participant)

je pravda ze sa ventilator zapina trochu neskor ako by bolo prijemne ale na mojom MB 2.0 Unibody som nemal este viac ako 83 a to pri importovani 2hodin HD videa do iMovie.ak to niekomu vadi existuje SMC fancontrol ci jak sa to vola, velmi uzitocna vecicka na ovladanie ventilatorov.

titinius
    Účastník (Participant)

no tiez ma serie ze MBA necha vypiect CPU do 75° a potom vystrelia otacky na 6200, ako keby to nemohlo zopnut uz pro 55°a voebec nedovolit teplote ist nad 60°povedzme
    skusim tu aplikaciu SMC

Anonymný
    Neaktívny

ja som rozmyslal uplne presne nad tymi istymi modelmi, len vtedy este Macbook alu, Dell XPS 13 a sony sr39.

o sony som cital, ze ten book ma dost nanic displej a xps sa prehrieva. ale to neobli hlavne dovody preco som vzal potom macbook pro 2,26.

proste sa mi macbooky zapacili a vela som o nich precital a presvedcilo ma to. a nelutujem.

mayoxy
    Účastník (Participant)

jednoznacne macbook. ziadny notebook co ma len windows by som si nikdy vzivote uz nekupil. Hoc aky by bol kvalitny a baterku by mal 50 hodinovu a telo z titanu z jedneho kusu a teploty by sli len do 35 stupnov, nie nie a este raz nie. Jedina vec by mi na takom “ super “ notebooku vadila…. ze je tam windows.

Anonymný
    Neaktívny

ja by som zas neprehanal. do notebooku ako si napisal, keby bol za prijatelnu cenu, by som urcite siel a pravdepodobne vacsina ludi…

gidy
    Účastník (Participant)

Hoc aky by bol kvalitny a baterku by mal 50 hodinovu a telo z titanu z jedneho kusu a teploty by sli len do 35 stupnov, nie nie a este raz nie. Jedina vec by mi na takom “ super “ notebooku vadila…. ze je tam windows.

hahahaha. pobavil si ma. :DD urcite by si nezobral taky book kvoli winu. hahahaha. daj este tu o cervenej ciapocke :DD

bawy
    Moderátor

mayoxy: pripájam sa..ak 100 hodín výdrže by to neporiešilo..s WINom ma pracovať nebaví….

designme
    Účastník (Participant)

Sony ma praveze jedny z naj displayov co sa notasov tyka.

iamp
    Účastník (Participant)

jednoznacne mbp..ja som bol dlhorocny uziwatel okien a z tych neustalich chyb atd som ochorel
    momentalne som si kupil mbp aluminium, unibody, 13″ led, 4gb, 250gb,s ilife 09 etc. za 1200$ —- novy, z best buy a som neskutocne spokojny, skvely servis, system ti sadne rychlo…ta rychlost…a ti co vravia ze si natom moc nezahras, to nie je tak docela pravda…gta4 utiahne v pohode..nevravim ze uplne max det., tak isto aj crisis.
    a ak sa nechces uplne zbavit okien, je tu moznost bootcamp, co ti umozni nacitat OS kt. chces
    -konecne ziadne vajrusiky
    -ma neskutocne jednoduchy a elegantny dizajn..a ten obrovsky trackpad, a ake veci sa s nim daju robit :-) – nieco ako ipod touch /posuvanie, rotacia, zoom obrazkov, vyuyivanie jedneho/dvoch/troch prstov/ proste skvele
    – k vydrzi baterie, udava sa vyse 7h, ale to len pri beznom pouzivani..pri pozerani filmov, narabani s movie editormi atd sa cas rapidne skracuje (cca 4h) ale vzdy viac ako vecsina notasov na trhu

proste..zaplatis si viac (ja som mal stigro a kupil som ho v best buy-usa za 1200$ co som porovnal za eurace -apple store, tak som trosku usetril), ale dostanes adekvatnu kvalitu zodpovedajucu cene

majko_007
    Účastník (Participant)

@ iamp: mozes mi dat pls link kde si kupil MBP 13 s 4gb ram a 250gb HDD za 1200 dolarov? Dakujem

iamp
    Účastník (Participant)

caf majko_007
    no mal som stastie, byvam teraz v usa, takze som mal moznost ist do Best Buy-u kde ho maju za 1499, dostal som zlavu 200 dolarov a este som nemusel platit taxu a este zlavu ze som student (ak mas reciept tak ti ju na letisku vratia, co bolo over 120 dolarov, tu je taxa 8,25% z ceny 1499 co potesi)
    :-) plus bol tam typek z apple – Geek SQuad a nejako sme si pokecali o Slovensku a dal mi hru Spore, ten ochranny case na nb a mysku zadara, a automaticky leopard snow…tomu vravim BEST BUY roka – aspon pre mna určite
    čo viem, tak na slovensku dali dolar=eur co je dost blbe

gl

bawy
    Moderátor

iamp:
    :O :O :O
    Gratulujem..oni na tom snáď prerobili :))

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.