MacBook Pro 13″ 2011 vs Samsung QX511

Domov Diskusné Fóra Ostatné MacBook Pro 13″ 2011 vs Samsung QX511

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    ringo_svk
    Účastník

Zdravím, som študent na strednej škole a rozhodujem sa kúpiť si notebook. Využíval by som ho jednak pre prácu s archicadom, tiež sem tam zahral nejakú tú náročnejšiu hru a pozrel film, ale aj ako mobilné zariadenie. U Samsungu ma presvedčujú dve prepínateľné grafické karty (externá nvidia gt525m a integrovaná v procesore – intel hd 3000) a cena. Mal som v úmysle si najprv kúpiť MBP no neviem či je pre mňa ako iba stredoškoláka vhodný. U MB je to hlavne systém (mac os x je úžasný), výdrž a vychytávky typu: podsvietená klávesnica, thunderbolt, veľký trackpad a priznám sa že aj značka. Ďakujem :)

raul
    Moderátor

Vies ringo, ty asi nemas velmi predsatvu o pocitacoch :)

Mozes sa rozhodovat medzi lacnejsim lenovom a samsungom, alebo medzi samsungom a lepsim acerom, ci priemernym HP-ckom…
    A mozes sa rozhodovat medzi dell a mbp, medzi sony a mbp, dajme tomu, ze aj hp a mbp…

Ale nemozes sa rozhodovat medzi mbp a samsungom :)

Samozrejme, myslim to trochu nadnesene…

murriik
    Účastník

Choď do Samsungu.

peto01
    Účastník

a povedz mi kde využijes thunderbolt :)

ringo_svk
    Účastník

Raul: ja neviem no, pozrel si si aspoň ten samsung? Pretože mi to príde tak, že odsudzuješ zariadenia kvôli značke, ale beriem to. A aký notebook s tých značiek ktoré môžu konkurovať mb by si mi odporúčil? :)

ericek.111
    Účastník

zalezi cisto len a len na vyuziti. to mas to iste, ako by si sa pytal, ci si mas kupit 32GB iPhone alebo 16GB. v prípade, ze nemas 985,43YT hudby a 9970543787483,86YT filmov, ale iba 3GB hudby a Macka Pú, tak radsej kupim 16GB

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.