MacBook Air 2013 a pripojenie externeho monitoru

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Air 2013 a pripojenie externeho monitoru

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #536529
    FoXo
    Účastník (Participant)

    Ahojte, potreboval by som poradit pripadne doskolit moje vedomosti :)

    Mam MacBook Air 2013. Kupil som si redukciu z thunderboltu na HDMI, ide o znacku Moshi a druhu si neviem spomenut. Obe redukcie mi fungovali, kupoval som ich cca 3 roky dozadu. Pred cca rokom sa mi podarilo zohnat monitor od Apple ktory som napojil na thunderbolt a ficalo.

    Teraz par dni dozadu som potreboval doma pripojit externy monitor Samsung a v praci HP. No ani jedna z tych redukcii mi nefunguje. Monitor sa aj tvari ze je nieco pripojene pretoze ked vytiahnem redukciu monitor sa prepne do stavu kedy vyhladava a ked pripojim tak je cierna brazovku ale obraz inak ziadny ani na jednom. Nespravil Apple daku aktualizaciu kde neoriginal redukcie nefunguju ? Inde ich vsak nemam kde vyskusat.

    Dalsia rada, k Booku kde mam napojeny monitor od apple by som vsak potreboval pripojit aj HP monitor cez hdmi redukciu na thunderbolt,ano cez tu ktora mi nefunguje :D Inak sa opytam akym sposobom mozem napojit ak budem mat fungujucu redukciu napojit k apple monitoru este aj dalsi monitor? Apple ma vzadu 2x thunderbolt ale predpokladam ze do neho ked redukciu na hdmi pripojim to fungovat nebude. Externy monitor ma rozlisenie cez 2000 cize viac ako full hd a to vraj redukcia s USB ktoru mam len 3 nezvladne lebo udajne vraj len full hd maximalne zvlada. Som nuteny si kupit od belkinu dokovaciu stanicu cez ktoru by to teoreticky slo napojit? Len 150-200€ za to je celkom dost

    Dakujem za vsetky rady

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.